Forumdan baretta nicli Anıl matbaacı ondanda destek alabilirisn aslında hatta kartvizitine basabilir.
Forumdan baretta nicli Anıl matbaacı ondanda destek alabilirisn aslında hatta kartvizitine basabilir.
IMPOSSIBLE IS NOTHING
bende bir matbaacı gözüyle 2 yi beğendim gri yazılar içe gömük gofre olursa iyi dururalternatif olarak 4te olabilir oval köşeli
CRC GARAGE
bende kendime kartvizit bastıracaktım
ve 2 numarayı cok begendım
bu kartı bana yapabilecek yerin telefonunu alabılırmıyım ozel degılse ????
simdiden tesekkurler
2. tasarımla ilgili birşeye dikkatinizi çekiyim. Orada 2 farklı kartvizit var. Öndeki desen ikisinde de aynı ama aslında öyle olmaz. ordaki kabartı arkada ayna görüntüsü oluşturur yani tam tersini. Buda arkadan bakınca çokda güzel bir görüntü oluşturmaz. Ondan kabartma isteniyorsa abartılmamalı o karttaki gibi.
yaptığımız işin ciddiyeti için her zaman düz ve sade kartvizitler yaptırıyoruz sizede o şekilde tavsiye ederim
Koyduğun kartvizit örnekleri tamamen işi tasarım olan kişilerin kullanacağı tasarımlar çünkü yaptıkları işi direkt göze batırabilirler o kartvizitlerle ama yedek parça için fazla göze batacak hatta ciddiye alınmayacak işler olacaklardır...
Sadece 1 nolu tasarımın üzerinde oynamalar yaparak basılabilir...
Firma ismi & Logo kısmı kabartma lak yapılırsa zaten dikkat çekecektir , geri kalan kısımlar ise normal kartvizit düzeninde tasarlanmalı ki geçerliliği olsun , yoksa ciddiye alınmazsın...
Herhangi bir ürün şeklinde (özel kesim) yapılacak kartvizit ise insanların direkt çöpe attığı kartvizitlerdir dip not olarak belirteyim.
2 numara çok şık ve ilginç bir tasarım olmuş. Kesinlikle 2 diyorum ikinci tercihim de 1 numara...
2 veya 4 olabilir....
Alternatif modelleride değerlendirmek lazım Ertekin...
4. Çok farklı bi tasarım olmuş, farklılık iyidir...
ben kendi şahsi fikrimide eklemek istiyorum. insanlar dışardan baktığında; ciddi, özenli, düzgün, sağlam bir anlayış bekler, kartınızın iş anlayışınız ve işinizle örtüşmesi gerekir. burada 5 numara bence çok önde. bulunduğunuz meslek dalı için 1 numara alakasız şekilli, 2 numara daha çok dizaynır vb. meslek türleri için kullanışlı, 3 numara çok amatör, 4 numara da mobilyacı vb kartiviziti gibi...
Sakin güç...
Benim kartvizitimde 4 numarali olanina benziyor kare yani
Bi hayli dikkat cekiyor herkes mutlaka inceliyor ama isinize gore abarti kacabilir yanlis anlamayin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)