2013 Hyundai Veloster Turbo 1.6GDI 0-100 km/h (0-62 mph) - YouTube
Veloster'in 7.3müş. Demek ki bu gt biraz daha ağır. :confused:
Printable View
2013 Hyundai Veloster Turbo 1.6GDI 0-100 km/h (0-62 mph) - YouTube
Veloster'in 7.3müş. Demek ki bu gt biraz daha ağır. :confused:
tasarım bayağı iyi. bazı arkadaşlar içinin eski kore arabaları gibi kalitesiz olduğunu düşünüyorlar ama ön konsolda fena gözükmüyo http://lh6.ggpht.com/-n6pwgPPsM0Y/UT...pg?imgmax=1800
bu markaya karşı düşüncelerimi değiştiren model pro ceed tir :) tasarımları çok güzel ama ben;
yeni i30 yeni ceed ve yeni aurisin tasarımlarını birbirinden farklı görmüyorum :)
Arkadaslar bir sorum olacak bu gt modeli ne zamam turkiyeye giris yapacak?
Fiyatlar da belli değlmiş daha
biraz hort gibi oldu ama fiyatlar siteye düşmüş buyurun
Yeni pro_cee'd GT Manuel 1.6 Benzinli 204 PS - 69.000 TL
Kia Türkiye – KIA The Power to Surprise
abartı bir fiyat. yazık olmuş böyle fiyatla geldiği için...
69bin çok iyi bir rakam böyle bir araç için... bu tasarım ve motor ile çok satacağına eminim. inşallah 204hplik versiyon için otomatikte gelir.
edit...
dizel+otomatik 66bin aslında o da iyi ama diğerinin güç değerleri yanında biraz sönük kalmış.
bir de şu optima çok güzel ama 100cc için çok absürt bir rakama tekabül ediyor fiyatı. kia trye özel 1.6 dize motorunu koysa eminim satışları çok daha farklı olabilirdi.
Sunduğu özelliklere göre fiyatı normal bence.girin birde fluancelerin , jettaların fiyatlarına bakın.
Tip olarak biraz rocco yu andırıyo gibii geldi...
Veriler reelde de böyleyse, leş, tasarımıyla piyasada patlayacakken verileriyle içinde patlayabilir.
Fiyat bence gayet uygun içindeki donanımına felan bakarsak.
Buna 5cm eibach yayı koyacaksın birde cam filmi tamamdır.Geç karşısına izle.Valla uzakdoğu arabalarına bakışımı değiştirdiler.Birde yürüyüşünü görsek mesela roccolar karşısında nasıl gidiyor bir öğrensek tam olacak.
204 hp ile rocco yu geçemiyorsa ki kagıt ustundeki veriler gerçekten çok kötü. Hiç 204 hp lik bir araç gibi verileri yok
O zaman fiyat abartı işte. Her şey donanım bilmem ne değil. Aracın plastik kalitesi nasıl ? performansı nasıl ? yol tutuş ve sürüş zevki nasıl ?
Bunları bir görmek lazım ama bana kalırsa fiyat bu araç için fazla. Yoğun rekabet olan bi piyasaya ilk kez giren bi firma pro ceed ile.
Ben şuan için güvenemedim kia ya 204 hp bir araç çıkarıp verilerini böyle yayınlıyosa ki çok aşırı ağır bir araç da değil. Bir yerlerde bi sıkıntı var demek ki...
Abi rocco nedir ya öle bi söylüyosunuz ki sanki typer s2000 le yürüyoda pro ceed e burun kıvırcak