dergiyi yarın alim. ilk görüştü sülhi abinin makina sandım ama abisi cıkmış dergiye
koy söle güzel fotolarını gürsel abi kıl yorum yapan adamda zaten daha iyisi olması lazım oda imkansıuz![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
kesinlikle katılıyorum![]()
+
ayrıca, her nekadar bizlerin hoşuna gitmesede çılgın fiber bodykitli araçları görünce hayal kuranlarda var...
misal, anadoludan bi ortaokul çocuğu dergiyi eline geçirdiğinde ciddi setuplardaki bir impreza onun ilgisini çekmeyebilir ama o beğenmediğimiz bodykitli araç , hayallerinin aracı olur o anda...
bu bakıma, Tuning Türkiye ekibini birkez daha tebrik ediyorum...her sayıda, her kültürden araba sevdalısına hitap etmeyi becerebiliyor![]()
yahu ben zaten hep alıyorum ama kapakta ki aracın kalitesini vurgulamak için sırf kapak için alınır dedim![]()
Bende heray Trtuning ve Tuningtr alıyorum bu ay kapağı kadar dolu değil içeriği tuningtr nin. Gördüğüm kadarıyla trtuning bu ay 1 adım önde.
wuuuuu Emrah ünlü olmus![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)