Atatürk ün adının bu adamla aynı cümlede hatta aynı olayda geçmesini bile hazmedemiorum. Bune RTE sevgisidir. Ama doğru kaz gelen yerden tavuk esirgenmez.
Atatürk ün adının bu adamla aynı cümlede hatta aynı olayda geçmesini bile hazmedemiorum. Bune RTE sevgisidir. Ama doğru kaz gelen yerden tavuk esirgenmez.
Oncekı yazıları da okudum su andaki yazılarıda okuyorum dinimiz konusunda sakın ki sakın dikkatli yazın onceki konudakı yazılar dusunmeden yazıyı yazan oldu dikkatli yazsın
Atatürk'ün iktidar dönemini eleştireceksin, ben senden daha cok şey yaptım bu memlekete diyeceksin sonra telgrafını vs okuyacaksın. show baska bişey değil. bu adamların icinde zerre atatürk sevgisi olduguna inanmakta güldürücü bana göre. ya da kendi kendinizi kandırıyorsunuz bilemedim şimdi
bir de bu var, buna da apo değil imralı diyorlar, yeni başkenti gibi pkknın.
benim evimde lcd yok devlet bana da bir tane alır mı acaba?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
+1881. Madem Atatürk'ü örnek almak istiyorsun o zaman, Atatürk'ün halkla olan muhabbetini, işçiye, köylüye, emekçiye, sanatçıya olan sevgisini ve saygısını, devletin mallarını yağmalatmamasını, onun devletçi, halkçı, laik politikalarını da örnek alacaksın.. İşte o zaman helal olsun sana diyelim..
![]()
Hadi facebook duvarımızdan küfür edelim birbirimize imalı imalı.. Kalıbımızın adamı olmayalım
beyler,,, yeri yurdu burası değil... otomobil forumunda bunlar olmamalı...
telefon denen bişey var,, varsa bir problem aranır cozulur,, ister konusarak ister teketek
oldu da bu yazılanları gorseler üst düzey yetkililer,, başbakana sözlü saldırı diye, kanıt olarak kullansalar ne yapcaksınız? (bende sevmiyorum,, ama burası yeri değil ki)
hicbişey iddia edemeden içeri tıkarlar siteyide kapatırlar.. (istediğiniz kadar haklıda olsanız!)
bi kendinize gelin yaw !!!
tşk
Rıdvan...
sorunu bence telefonla yada oturup konusarak çözseniz daha iyi olucak gibi.. herkesinde dediği gibi burası bir otomobil platformu..
Ergin ORANLI
Araba forumuysa inşallah demek yasak mı.
Yapmayın arkadaşlar, inanmasanız, beğenmeseniz de saygı gösterin.
Her konuda özellikle yapılıyor bu, Allah kitap geçiyosa konuda hemen provake edilip konu ve amaç başka yerlere çekiliyor.
Evren senin şuan yaptığın doğrumu?iğneyi kendine çuvaldızı başkasına yapma işine gelen dururken işine gelmeyeni silme zannımca forumun yeni sahibisin şu tavıra bak
O değilde site yetkililerinin böyle konularda tehtit açarak banımı açın dıye yalvarırsın lafları hoş olmuyor.gereksız bı konu. şu anda bu başbakanlık konumunda olan kişininde Atatürk'ün de ne olduğunu herkes biliyor.
Doğru ibo,
Klavye delikanlılığı, asmalar, kesmeler olduğu zaman silerim ve atarım. Standart forum kuralı. Ha, herkese hakettiği tavrı gösteririm. Aynı ve eşit olmak gibi bir mecburiyetim yok. Kim adam gibi konuşmuş da hayvan gibi karşılık vermişim... Misal, adam gibi sormuşsun bu mesajda düzgün şekilde karşılık verdim. Kendinden pay çıkar, bana neden düzgün yazdı da başkasına ters yazdı diye
Adam sana diyoki sen o.ç diyerek konuyu kapattın,üst mesajda sen hilmiler face ten yazıyo diye kalıbının adamı ol dedin ima ettin ,sana denilince sinirlendin adamın mesajlarını sildin,he sen kafama göre silerim işime geldiğini tutarım diyosan burda gelip dürüstlük taslayamassın kimseye
Ben o.ç diyerek konu mu kapattım???
Yukarıda Allah var ibo, yukarıda Allah var.. Madem bu iftirayı atıyorsun ya da o arkadaşın atıyor, ekran görüntüsü koysun buraya. Eşşek kadar adamlar yalan söylemesin ulu orta.. Ters konuşurum, sert konuşurum ama ana avrat sövmek yoktur benim kitabımda.
Benim her dediğim ortadadır iboo, bunu biliyor olmalısın. Dediysem dedim derim, kıvırmışlığım yoktur daha 1 gün.. Gidip twitterdan, facebooktan da kimseye küfür etmem. İlla edeceksem de konusunda derim. Misal, bu konuda yazdığım facebook konusu.. Muhattabı bilir niye dediğimi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)