Beyler birkere şunu da hatırlatayım
Allah(c.c.) heryerdedir
Yukarda Allah var deyip durmayın
Allahın hakkı sonsuzdur
Allahın hakkı 3 de diyip durmayın rica edicem çok göze batıyor
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şimdi olayın akıbıyetı değişti m.ali birand konusu acılınca.pardon da neye saygı duysun o adam ya da ben ya da bız.Adamların resimlerle kanıtları var yok neymiş ben bildiğim mehmet ali birandı bilirim eskiler ilgilendirmez diyenler var.isteyen istediğini tutar eder baş tacı yapar diye diye memleket şu anda bu halde zaten.boyle ınsanlar oldukça da kazanılan yerler yavaş yavaş elden gider bizd geberir gideriz.neyse konu bayağı saptı![]()
biri ekran görüntüsü var mı demiş, diğeri de anlaşılan manada bir ekran görüntüsü mesajlamış. eee konunun aslı nerede?
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
Ben de konu içeriğinden bahsetmiyorum. Konu içeriği zaten bambaşka..
Teröristle kucaklaşan chp'liye ne dersin diye sormuş, o. çocuğu derim demişim.. Benim için teröristle kucaklaşan öyledir çünkü.. Sokaktaki, buradaki adamdan farklıdır. İnsan değildir, adam değildir. Konunun kilitlenmesi de bu yorumlardan bağımsız konunun gidişatı.
Konu kendi sorusu üzerine kilitlendi diye düşünüyorsa fazla büyütmüş kendisini gözünde. Konunun gidişatı o soru sorulsa da kilit di sorulmasa da.
Ben farklı bişi demiyorumki
Ben alanen küfrettim
Facebooktan yada twitterdan kimseye küfretmedim
Yani imalarında beni kastederken facebook twit demene gerek yok
Lafımda anlaşılmıcak birşey yoktu ki gayet güzel anladiniz her fırsatta ban çaktınız falan filan
neyse kardeşim yani bana ima çakmana gerek yok direk ismini vererek yazarsan seni daha samimi bulurum fiktrine de saygı duyarım
daha önceleri çok kez dediğim gibi
Düşünce özgürlüğüne sonsuz saygım var
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Ben seni bugüne kadar hiç banlamadım, hatta büyük konuşmayayım ama muhtemelen mesajını bile silmedim..
Ama ***** konuda "farklı düşünüyorum" diye facebooktan ettiğin küfrün öznesi oldum...
Farklı fikirlere saygı duymak diyorsun, senden farklı düşünene küfrediyorsun... Hem de dinimizde küfür günah iken.. Eskiden bu kadar tutarsız diildin, değişmişsin..
evet ben sünniyim.sen alevisin,sen şiisin,sen arapsın,sen türksün,sen kürtsün,sen akplisin,sen chplisin,sen mhplisin vs....ne etiket meraklısı insanlarız???hepimiz birbirimizden beteriz...sütten çıkmış ak kaşık akp,abd,ab,israil...yaşasın sömürgeci emperyalist batılı ülkeler,kahrolsun bu ülkelere topraklarını,dinini,evlatlarını satan,satmak uğruna kendi kendilerini bölüp parçalayan ve hala birbirini yiyen KUR'AN dan uzak akıldan fikirden uzak müslüman alemi..!!!birleşmek için kurtuluş dönemine geri mi gitmemiz gerek?daha önce bunu yapsak olmazmı?
olamaz TÜRK'e baş,TÜRK'üm demeyen !!!
b5 1.8 turbo quaTTro + gt30 mapped by serdar anık
sonuca bakmaktan surece bakamaz hale gelmisiz ne yazikki:
Logos ve Fikirler - YouTube
Experience is what you get when you don't get what you want.
Valla insanlar burada ortak hobi ile beraber olabilir zannettim ama olamiyormus.
Yok yani illa fikirlerini empoze edecek, egosu ile ezecek.
Evren, senden de rica ediyorum yazma, ne gerek var, degerli zamanini neden harciyorsun.
Diger kullanicilar icin de yaziyorum, daha once de yazdim. Burada populer gozuken insanlardan bazilari, toplum icinde kendine saygin bir yer edinebilmis insanlar degiller.
Maddi guclerinden dolayi elde edilen mulkiyetlerinden dolayi bir sekilde burada yazdiklari on plana cikiyor.
Built to fall....
ya genemi ataturk konusu genemi siyaset Hayırdır ya ?
lan hepimiz arkadaş eşiz dostuz, Hepimiz müslümanız, Tamam bittti kapayın konuyu artık çok sıkıldım bu atışmalardan lütfen sewmiyorum.
Dinsizde olabilir o bir insan müslümanda olabilir Herkesin tercihi kendininndir biz bunun yüzünden yargılayamayız bize düşmez Ben müslüman olarak Açık konuşayım kim neyi tutarsa tutsun ben kendimi bilirsim müslümansa müslümandır hilmiyle bilal le Ahmetle saaatlerce allahtan korkularımızdan konuşuruz kim yargılayabilir kimse?
benim allah korkum var aksini idda edebilen olabilirmi benim için ?
HERKOYUN KENDİ BACAĞINDAN asılır beyler SAKIN OLUR bıktım bu atışmalardan lütfen hepimiz arkadaşız ırkcılık gibi olmasın bu siyahlarla beyazlar gibi LÜTFEN !
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Artık çok sıkıldım bu konulardan, müslüman isen kendi müslümanlığın sanadır bilirmisin ? çok müslümansın hepsini yerine getiriyormusun ? çok azdır bence bu düşünceyle yapan bakın anlayamadığınız sey su sizin müslüman olmanız beni etkilemiyor bizi yada sizden başka kimseyi etkilemiyor BİZİ ilgilendirmez bu forumda kural değil bu ama ben artık rahatsız oluyorum müslümansan kendine müslümansın bize değilsin müslümansın diye senin tasağını öpemeyiz biz sadece bildiğini düşündüğüm insana (bana bunu inandırmış ise) sorarr öğrenirim bana vazz verip kendi yapmıyorsa beni orasıda bağlamaz ben 10 kişiyi dinlrim illaki hepsi 1 ortak cvümle söylerler sarastırırım kurana bakarım sorarım soruşturum bu benim içindir kendim içindir bildiğim seyi kendime pekiştiririm yada bilmediğim seyi öğrenirim.
Bunun aksini yapıyorsun diğen 1 arkadaşımı bulamasssınzı bana bu benim kendi görüşümdür ben size söyledimmi simdiye kadar hayır bun yapın diyormuyum hayır ben bunu yapıyorum ben huzurluyum sizde yaparsanız huzurlu olursunuz bile demiyorum kendiniz kendi yolunuzu görebilirsin salak değilsiniz.
bana gelip buraya biz öleyiz böleyiz dersen yersin banı ilk uyarıyorum bundan sonra banlarım müslümanlık benim bildiğim kul ile allah arasındadır herkez kendi için yasar büyür ölr ibadet eder Seni allaha havale ediyorum allahım yardım et sunu bi rezil edim felan buraya yazmanın manası yok salak salak cümleler kullanmayın 2 gün önce karı kız esrar ** *** meme ien adam şimdi hoca yım derse afferim der allah ile aranda derim AMA BANA BUNU göstermek zorunda değilsin umrumda değil çünkü
ama biişiy basarırsın allah şükür dersin bak buda senin içindir sükredin lan allaha diğemesssin beyler lütfen din işleri devlet işleri bize zarar verir ösizden ricam sudur lütfen bu konuları açmayalım öpüorum hepinzi
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)