clio'yu düşük devir kullanıyorsan ibiza'da alışana kadar biraz sinirlerini bozabilir çünkü alt devirleri bi clio kadar iyi değil:)
Printable View
clio'yu düşük devir kullanıyorsan ibiza'da alışana kadar biraz sinirlerini bozabilir çünkü alt devirleri bi clio kadar iyi değil:)
hep derim, ne almak istiyorsan mutlaka 1 gün sürün arabayı. ya kiralayın veya arkadaşınızda varsa kullanın..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79098286/detay
Gayet güzel araçlar bence, bu paralara polo alıp jant kapaklarıyla dolaşmaktansa bunu tercih ederim.
ilanla alakam yoktur.
Burada 5 günlüğüne endülüs turu için kiraladık. Depoyu full olarak teslim aldık. Veriler aşağıdaki videoda. Bizim ki polo 1.2tdi'ydi motorun ve araçların hemen hemen aynı olacağını hesaba kataraktan cevap verdim. :icon_tup:
Videoyu açmaya üşenen olur belki.
Şehirlerarası şehiriçi rakamları takribidir.
40LT ( aşağı yukarı)
900 şehirler arası
300 şehiriçi ( küçümsemeyin, çünkü hemen hemen her yaya yolunda yol veriyorsun, vermelisin hatta, o yüzden zorunda kalıyorsun, ayrıca ışık çok fazla buralarda :) )
Toplam 1205 km
Ortalama tüketim 4.5lt/100 km.
Top speed de denedim, kimi zaman sert de kullandım. Birisi son hızından bahsetmiş. Polo 190 küsürde kesiyordu. Sanırım elektronik sabitlemişler. :)
http://www.streetfire.net/video/polo...mi_2413503.htm
1.2 tdi ı bilmem ama ibiza veya seat markasından gayet memnunum zaten alırsanız sizde görüceksiniz motorun üzerindeki seat amblemi dışında her yerinde audi ve volkswagen amblemi var iç aksamdan rahatsız edici bi ses gelmiyo zaten 2012 düşünüyosunuz hiç gelmez görüntüsüyle kalitesiyle ben gayet memnunum ibizamdan sadece performansı yetmiyo pek :)
Clioyu düşük devir kullanıyorum aynen ama performans olarak değil tamamen ekonomik olaraktan :D
O 2. planda benim için. Şuanda öyle birşey yapsam faydası olmıcak arabam duruyor çünkü, arabamı sattıktan sonra teste çıkmak en iyis.
Baktığım araçda bu zaten :)
Çok güzel veriler olmuş elinize sağlık :)
Bu yorum güzel oldu, kafamdaki birkaç soru işaretini ortadan kaldırdı. Cliodan sonra bayağı lüks gelir bana zaten :)
1.2tdi ibizaların style paketı yok sanırım arkdasımda sportrıder var cok memnun cc,donuse dusarlı sıs farı katlanır ayna var gayet ıyı
1.2 tdi polo arkadasim kiralmisti,nedense pek hosuma giden bir arac olmamisti...
Ama 1.2Tsi coupe ibiza kuzenimde var,cok hantal olmayan gucune gore gayet yeterli ve guzel bir arac..Bir bakmani tavsiye ederim..
Melih sana Tsi coupe öneririm, basmazsan garip şekilde az yakan bir araç. İncelemek istersen arkadaşımda var bakarsın ona, ayrıca şekli şemali 4 kapıdan daha güzel :) Tek kötülüğü biraz sert bir araç ama dip basık arabayla gezen adama S klasse gibi de gelebilir :D
kanka corsa D düşünmüyor musun
Hakkını veririz icabında tabikide hehehe ama fazla zorlamam genelde her aracımı :)
1.2 tdi style diye yazmışlar bende ona ithafen dedim :)
Düşük hacimli olması vergi yönünde en büyük avantaj zaten. Çok komik rakamlara geliyor 2012 model aracın :)
Bir tane kaçırdım beyaz coupe hevesim kaçtı :) 2011 model 28.000de 26.500e satıldı :)
Tsi coupe en güzeli ama 30ları verdikten sonra 5 kapı dizel daha mantıklı geliyor bana. Hoş benden başka kimse binmiyor falan ama arada gerekise tek kapı sıkıntı :)
1.3 cdti enjoylara da bakıyorum 26-27 civarı mevcut onlarıda düşünebilirim kanka. Ama öncelik clionun gitmesi dün bakmaya geldiler haber bekliyoruz bakalım.
Çicek gibi punto var Melihim, 09 model 44binde.. Dusunursen haber et :)
melih az yaksında biyerden sonra inip arabayı itesin geliyor :)
Bu paralara 1.6 dizel bravolar var , hemde azrail gibi gidiyorlar :)
32 ye ben olsam bu aracı alırdım melih,1.6 varken 1.2 ile uğraşma.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...13503036/detay