Fiat grubu pek düşünmüyorum :)
Abi 1.2 istememin sebebi vergi tamamen. Bu tarz şeylere ayar oluyorum nedense vergi vs :D Bir de station vagon ne bilem abi :)
Printable View
olum al vti cayır cayır napıcan dizeli yaa
Melih selam, kuzende 1.2 tdi Polo var bluemotion olmayanından.
Hergün beylikdüzü - havaalanı gidip geliyor, 2 haftada bir Eskişehir yapıyor falan, depo son çiziğe gelene kadar 850km barajını her türlü deviriyor araba şehir içi - dışı fark etmeden :) Pek sakin de kullandığını söyleyemem açıkçası :D
Gidiş olarak ise 1.5 dCi Clio'yu kesinlikle aratmaz, beklediğimden daha hızlı çıktı araba şaşırtmıştı beni ilk seferinde :)
Al abi sen onu bekleme sat hemen clio yu birde German Style yaparsın sağdan sağdan mis gibii
tek sıkıntısı sesli çalışıyor diyorlar
Abi öyle abrtı bi seside yok titreşimide yok ..Hatta benim hoşuma gidiyordu mekanik tıkırtısı (eski şirket aracım 1.3 tdi polo 2012 )
İbiza bulsam zaten bulamıyorum ki :)
Az daha ekle pro ceed al, kesinlikle memnun kalırsın :)
O paraya öyle bir tip, öyle bir gidiş yok.
160+hp şekil şemal sciroccodan farksız :D
yüksek beklentilerin yoksa gidişi olsun duruşu olsun konforu aksesuarı olsun seni her türlü tatmin eder :) 3 silindir ama ne cevherler yatıyor içinde ne cevherler yani :) Güzel bi yalıtım yapılır, (bence yetersiz olan) müzik tesisatı çıtırdan kuvvetlendirilir sonra koy mazotu ver coşkuyu :)
Seat İbiza 1.2 TDİ bizde var şeker beyaz. Araç şehir içi 192 liraya 920 km yol gidiyor bu mevsimde. Şehir dışı 3.1-3.2 litrelere düşüyor CC açık sabit 120km hız ile. Tam bir ekonomi arabası performans konusunda da kimseyi takmayın fazlasıyla atik seri bir araç. Ses yalıtımı konusunda başarılı ses sistemi de tatminkardır.
Edit;
Arka bölüm biraz dar bagaj olarak segmentine göre orta derece de ama dediğim gibi arka kısım biraz dar..
Abi 30+ çıksam seçenek çokta zor ya :)
Müzik sistemi mutlaka değişecek zaten sistemsiz binemem arabaya hastalık oldu :D Yüksek beklentilerim yok İbiza tam aradığım araba gerçekten :)
Bagajla pek işim olmuyor genelde müzik sisteminden falan :) Bilgiler ve verile güzelmiş insan hevesleniyor da araba bulamıyor :)
[QUOTE=Bagajla pek işim olmuyor genelde müzik sisteminden falan :) Bilgiler ve verile güzelmiş insan hevesleniyor da araba bulamıyor :)[/QUOTE]
Gerek uzun yolda gerek şehir içinde çok keyifli araç.
Seat Ibiza 1.2 TDI Reference 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da 30 dan fazla verilmez pazarlıkla 29-29.5 düşerler çünkü aracı bilen yok fazla ;)
31.400 olan 30.750ye bırakıyor ama
Mesafede var :) Bekliyoruz bakalım insallah düşer birşeyler :)
30'a da bırakır ;)