facebook da evlilik teklifleri diye bir sayfa var, orada hazır bir sürü plan proje var,herşeyi ayarlıyorlar sizin için. Bakın derim. Aslında demem de, lafın gelişi :)
Printable View
facebook da evlilik teklifleri diye bir sayfa var, orada hazır bir sürü plan proje var,herşeyi ayarlıyorlar sizin için. Bakın derim. Aslında demem de, lafın gelişi :)
Aslinda en kolayi romantik bir aksam yemeginin ardindan dogru zamanda yuzugu cikarip
" şunu parmagina takda basinin bagli oldugu belli olsun " demek :D
ben bir programda izlemiştim konu şöyle oluyordu.
arabayla seyir halinde giderken beyfendi ve hanımefendi haftasonu gezmesi olabilirdi galiba,
beyfendi araba arızalanıyormuş gibi yaparak aracı sağ çeker ve içinden iner
arabanın ön kısmına gider kaputu açar.
hanım efendiden yardım ister torpido da anahtar olucağnı söyler ve hanım efendi getirir
son isteği torpido da küçük kutuyu getirirmisin demesi ile
hanımefendi getirir ve adam evlenme teklifi eder ve yüzüğü takmasını kabul eder
gibi gibi vs vs:):)
ben esıme ole alalade bır gun kahve ıcerken pat soelmıstım :) konunun özü şatafata gerek yok gonulden hıssettıgını bı bakısta verebılırsen olay kopar :)
en güzeli hiç etmemek. ömür boyu unutmuyorlar.
Sinema salonu, güzel bir ortak anlarınıza dair fotoğraflardan oluşan slayt
Sevdiğiniz ortak arkadaşlarınızı özenle bilgilendirmek suretiyle toplanma daveti sonrada teklif...
Abi aslinda dogru soyluyon 2 binliraya iyi bi yuzuk alana kadar bi ev ustune daha mantikli :D
Hatun hizi sevmiyor onun yuzunden dizele biniyom :D isin kotusu simdi neden boyle yaptin neden masraf ettin diyecek cok ximri tutumlu ya evlenme teklifi ettim diye kavga edersek sasirmicam :D
Bu mantikli geliyor gercekten aklimin bi kosesinde :) nerde dahiler :D
boğaz köprüsünü yazı yazdırmada ne yaparsan yap :)
Onemli olan ictenlik kardesim. Sahte olup satafatli olmasindansa yalin olsun amaicten olsun. Guzel bir ses tonu insanin yuregine isler.
ya çıkamassa moruk???
Çıkamayan Adam - YouTube
Bir şeyi bir daha yapmamak için bir kere yapmak gerekir :)
Boğazda lazer gösterileri yapıyorlar isterseniz onlarada bakabilirsin..
Sinemada bi organizasyon yap çok güzel oluyor....
Evlilik Teklifi,Evlenme Teklifi,Sürpriz Evlilik Teklifi Organizasyonu
bu tip sitelerden profesyonel yardım alabilir siniz yada kendim yapıcam derseniz fikirlerini :D
henuz o tarz bı teklıfte bulunmadım ama Allah yardımcın olsun .acıkcası evlenıcegım kısıye bı lutuftur yapoabılecegın sacma olmayan yuceltıcek bısey mutlaka yapmalısın.
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...24552398_n.jpg
al hadi bu kıyağimi da unutma :D