özeel bi gün olacak sadelik en güzeli kap tek taşını çök önünde dizlerinin üstüne benimle evlenirmisin pampa de :D bu arada sıçtığındanda haberin olsun ben o hatayı yaptım hayatım *ikildi :D
Printable View
özeel bi gün olacak sadelik en güzeli kap tek taşını çök önünde dizlerinin üstüne benimle evlenirmisin pampa de :D bu arada sıçtığındanda haberin olsun ben o hatayı yaptım hayatım *ikildi :D
Yakın bir arkadaşım yaptı evlenme garantili ;)
Beraber Yaşadıkları anıları bir boyama kitabı haline getirtti grafik tasarım yapan birisine , daha sonra bir sürü renkli boya kalemi alıp güzel bir sepetin içine boyalar , bir mp3 player içine güzel bir kaç anısı olan şarkı , boyama kitabının kapağına da " bu hayatı renklendirmek senin elinde " yazdı.
Eşi hala anlatır bu adamla bu yüzden evlendim diye ;))
Birak o teklif etsin..
evlilik huzur yaaa
hatta nah çekmeden önce kolumu dirsekten bileğe kadar yaladığım yaşlardan beri aradığım huzur evlilik
Seko dügün ne zaman?
ben Londraya gittiğimizde Nothing hill portobelloda bir puba götürüp orda teklif etmiştim ortam itibariyle etkileyici olmuştu :)
forumda üye olup, aynı marka model araca sahip olan 3 arkadaşından rica et. mümkünse araçlar tek kapı ve basık olsun :D
her bir kelimesi, bir arabanın arka camında yazılı olacak şekilde "benimle" "evlenir" "misin?" yazsın.. sen yolda kendi aracınla giderken bu 3 araç bir anda önünüzde bitiversin. araçları 4leyip kız arkadaşının ismini başa veya sona da koyabilirsin.
bende megane coupe varken bir arkadaşımız için yapacaktık, kısmet olmadı (: umarım sen yaparsın :)
Son olan fikir bence güzel :) bende yakın tarihte evleneceğim ve direkt yüzüğü çıkarıp evlen benimle diyip emrivaki yapıcam :) cevap vermeye fırsatı olamayacak böylelikle kötü son yok :)
YaZili ve resimliiii ani olarak cd yaptır, guZel bir otel veya yalıda odayı suslett yemek yerken açık alanda ya da oda camında. Havai fişek gösterisi eşliğinde yüzüğü patlat diyor Benım hatun:)
Ben guZel bı mekanda yemekten hemen sonra tepsi icinde ikram gibi getiremiştim tabi masa papatya ve gullerle dolu idi ;)
Sade ve sık olmuştu
Evlilik saçma değil , bence çiftlerin saçmalığı.
Sen daha ne yaşadın ki diyebilirsiniz fakat bu konu hakkında yazmaya başlasam birhayli uzun sürer..
Umarım birbiriniz için doğru kişisinizdir , mutluluklar :)