siyah olan kurtarıyoda beyaz çok mantar olmuş
siyah iyide beyaz facia ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ya bunu alıp kım gezerkı cakma evocuu dıe bagırrır lar adamın arkasından![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
muhahaha çok iyi yaM_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
hiç gerek yok
Hadi yapmissinda, bide arkasina EVO yazmis okuzler
siyah olan güzel anlamayan evo der bence gerçi anlamayan evo yu nerden bilceksiyah olanı hoş lancerim olsa yaparım
![]()
2000 A3 8L
siyah hadi bi derece kapatmış kendini de yolda biri geldi mi ne yapicaksınboiling point in ne olursa olsun dayanamaz alırsın eline
bide o bagaj ne öle ya şahinciler uzatıyo ya onlar gibi olmuş
yaw madem bu kadar güzel yapıyorlar o kadar para saymazdık işin aslı kurt kılığında kuzu yada doğan görünümlü şahin hepsi faciaaaaaaaaaaaa saygılar ;![]()
Evet katılıyorum, evo yu şahin zihniyetiyle kullananları kınıyorum, o ayrı bir faciaaaaaaaaatolga900 Nickli Üyeden Alıntı
Yani sen şimdi "ben avangart gorunumlu classic mercedesim" mi demek istiyosun .
Hüseyin
Saygılar
tolga900 Nickli Üyeden Alıntı
peki hocam simdi ben vectra gt gorunumlu bir evo istesem neyapmam lazim?olurmu yani mumkunmu boyle birsey??nedenmi istiyorum??cunku o bir ölümsüüüüüzzzzzzzzz....
siyah cok guzel ama beyaz hakkaten kotu olmus ya
çok güzel olmuş yapanların eline saglık
siyah guzel duruyor bencede..
Bide wrx,sti v.s gorunumlu impreza'lar war![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
İkisini de canlı gördüm, en son siyahı havaalanında gördüm, direkt lancer oldugu belliydi...
Azcık arabadan anlayan adam cözer zaten...
Keske ön farları da degistirseymis camurlugu uzatıp o zaman birseye benzerdi iste...
Ben ona takılmıyorum da kullananlar da sanki 280hp makine üzerindelermis gibi hissediyorlar sanırım, egsoz sesinden bile anlasılıyor 100hp otomobil oldugu max![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bu gidişle millet bizide çakma sancak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)