bankanın ve kredi kartının iyisi olmaz.
bankanın ve kredi kartının iyisi olmaz.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Bonus diyorum ama kredi kartı başa bela cidden
American Express,Trink Bonus,Flexi kullanıyorum.
1 hafta önce aradılar sürekli aktif kullandığımdan dolayı Miles & Smiles'a geçersem eğer,alışverişlerde 2 kat fazla bonus kazancakmışım bende onayladım.
Birde Finans'tan temassız fix card çıkarttım.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Arkadaşlar tüm yorumları okudum zaten karışık olan kafa iyice çorba oldu kimisi en berbat kart o derken kimisi o kartın ve bankanın üzerine kuş kondurmuyor neyse
Peki Akbank ve kartfree hakkındaki düşünceleriniz neler akbank 25 yaş altından yıllık sadece 5tl hesap işletim ücreti alıyor ondan sonra ise yıllık 50tl kart free'de ise aidat ücreti yok taksit chip para v.b şeylere'de sahip birde sizin görüşlerinizi almak isterim
Free | Kredi Kartı | Bireysel | Akbank
Paraf sıkı geliyor avantajları bir hayli fazla olucak.
Ben, bonus ve maximum kullanıyorum. Verdikleri puanlardan memnun değilim ama 2sine de kart aidatı hiç ödemedim o yüzden pek ses etmiyorum![]()
Kart demişken akbank maaş müşterisiyim, eminim neo kart ın verdiği puanı indirimi hiç bir kredi kartı vermiyordur![]()
.
En cok kampanya olani garanti bankasi, bu arada 35 tl filan kredi karti ucreti devlet meselesine cevirmeye gerek yok bence.
Ayrica kredi kartini duzgun bir sekilde kullanabilir genc arkadaslar. Universitede babamin ekkarti vardi sonra da kendi kredi kartlarim oldu. Ne bir kere limiti doldu, ne sorun yaratti. Babamin ek karti ile de hiç izansızlık yapmadım.
Dogru kullanilirsa kredi kartı işinize yarayabilir. En azindan nakit tasimazsiniz.
Built to fall....
internet bankacılığı için isbank kullanıyorum yılalrca memnunum. hangisine alışırsan gider belki.
kredi kartı konussunda yıllık ücret almayanı en iyisi bence. ya da geri ödeyeni.
son olarak sadece ve sadece tek bankayla çalış, işlem ne olursa olsun.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Tüm cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar
2 haftalık araştırmanın sonucunda akbank + kartfree başvurusu yapmış bulunuyorum bunu tercih etmemin en büyük etkeni'de 26 yaşının altında iseniz sadece yıllık 5tl hesap işletim ücreti alıyor 26 yaş üstü'de yıllık 50tl ve kartfree adında sunulan karttan hiç bir aidat alınmıyor fakat taksit chip para v.b çoğu özelliğe sahip diğer çoğu banka 120-150tl arasında hesap işletim ücreti alıyor ve üzerine karttan'da minimum 50tl ücret alıyorlar
Benim gibi fazla aktif olmayan bir kart kullanıcısı için bu ücretler biraz fazla geldi
120-150 hesap işletim ücreti +50 de kart ücreti mi?
Garanti ile 10-12 yıldır çalışıyorum ve böyle bir duruma rastlamadım.. Yanlış hatırlamıyorsam 60 TL hesap işletim ücreti ( Kredi kartı haricinde bankada hesabınız varsa, sadece kredi kartı alınmak isteniyorsa şart değil hesap açılması ) alınıyordu, ona da 2 otomatik ödeme talimatı verdiğinde iptal ediliyor..
Kredi kart ücreti ise 30 TL sanırım.
Kıbrıs'a gidip gelirken havaalanında millenium lounge'a girmek için maximiles kullanıyorum.zaten uçak bileti haricinde kredi kartı kullanmıyorum.
"Korkmadık, savaştık"
K.kartım da var ama kullanmıyorum banka kartı çıkarttırdım param varsa alırım yoksa almam.Hesap kesim ücreti de ödemiyorum,bende yapı kredi var ama garanti alırdım şimdiki aklım olsa çünkü onda kredi kartı gibi netten alışveriş yapabiliyorsun,ebay olsun uçak bileti olsun işe yarıyor
Garanti Bankası Flexi Kart
Flexi 6 TL yıllık kart ücreti var.Kampanyaları flexi.com.tr'den takip edip hangi kampanyayı istiyorsanız SMS atarak katılabilirsiniz.Kampanya'ya katılım ücretleri genel'de 1.99 TL oluyor.
Bonus kazandırma özelliği ise flexsiler'de azdır.Çok fazla bonus kazandırmaz.
Taksitli nakit avans çekmek isterseniz ise baya kazık bi faizlendirmesi vardır.
Ayrıca en fazla bankamatik ve şube garantisi bankasında var.Maslak'ta çalışıyorum 1 banka 4 tane ATM var.
Eğer bonus pek önemli değil derseniz.
Akbank Axess (Siyah olan) öneririm.Taksitli nakit avanslar'da baya uygunlar.Örnek , 900 TL 12 ay taksitle çektik 958 TL olarak geri ödedim.Kart gelir gelmez çektim birde
Özellikle,
Finansbank'tan uzak durun
Xbox Live ID : NickHaulden
Arkadaslar nakit avans bonus v.b şeylerle ihtiyacım yok sadece aidatı düşük ve heryerde kullanabileceğim bir kart arıyorum şimdi Akbank yılda 2 kere 5tl hesap işletim ücreti alıyor ve kartfree adlı kredi kartindanda hiç bir aidat almıyor aradığım kriterlere en uygun kart ve banka bu gözüküyor bu durumu göz önüne alarak daha iyi tavsiyeleriniz varmi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)