Geçmiş olsun..
Bu arada o sahte kameralar cok change duruyo azcık işin kurnazı biri sahte oldugunu anlar ve umursamaz. Basımıza geldi cünkü.
Sağolun, Allah beterinden korusun. Olay sabah 4.20 de meydana geldi olay yerinde 6 ya kadar inceleme falan sürdü, karakolda yoğunluk olduğundan öğlen gelmemi söylediler tutanak için. 6 dan 12 ye kadar kırık camın nöbetini tuttuk, 1 de karakol işlemleri bitti. 3 Camcı gezdikten sonra akşam 18.00 gibi camı taktırdık. O camı kıranın tez zamanda yakalanmasını temenni ediyorum. Hakkımı helal etmiyorum, utanmaz kansız bu 5. hırsızlık el insaf!
men dakka dukka.
Geçmiş olsun öncelikle. Allahından bulsun demekten başka bişey olacağını sanmıyorum. Yaklaşık 3 hafta önce yakın akrabamızın 3 adet laptop ve televizyonları çalındı. Polis geçmiş olsuna geldi sanki uğradı sonra devam etti. Allah ıslah etsin ne diyelim
abi çok geçmiş olsun ama neyazkki devletimiz hırsızlık konusunda çok zayıf ... sonucu ne olursa olsun elinize geçirin o hırsızı ...![]()
SM PERFORMANCE
bir insanın malına rızkına Alın Terine nasıl göz dikiyorlar nasıl bir vicdan var bu adamlarda anlamıyorum Yılarca çalış çabala birisi alsın götürsünyıllar önce benimde aracım çalınmıştı kasko falanda yok aracı 1 ay sonra paramparça bulduk
Allah kimsenin başına vermesin
Sizede geçmiş olsun Allah beterinden korusun inş.
anca trafik cezalarına, doğal gaza, şekere, benzine zam yapsınlar.
cezalara caydırıcı bir arttırım olmadığı gibi,
fazla yatanı af etsinler çıkınca yarım kalan işlerini halletsin!
dayakçı eş salınsın, öldüremediği eşini öldürsün!
hırsızı salıversinler, alınan bunca yüksek maaşlı polis koşturuversin!
hastaları tahliye etsinler, zaten ölücek çıkıp son görevinde canlı bomba olsun!
teröristleri tahliye etsinler, bir kaç asker öldürüp gündemi mesgul etsin!
ama asla kanunlara karşı gelmeyen vatandaşı düşünmesinler.
ztn cezaydı, vegiydi, pahallı yaşam şartlarydı, geçimin zor olduğu memleketimizde, tabi unutmadan bunca zamma karşılık hiç yükselmeyen kişi başına düşen gelir ortalamamız var ki açlık sınırı ters orantıda yükselmekte, üstüne üstlük birde toplum içindeki milletin emeğiyle geçinen asalakların verdiği zarara göz yummaktalar!
yani çıkan vatandaşın cebinden çıksın, ztn o çıkan para bir şekilde senin aracının kırılan camını yenilediğinde vergi olarak yine bizim cebimize girecek zihniyetiyle hareket eden bu ülkede bu tarz isyanları daha büyük ses getiren propagandalara döndürmediğimiz sürece o hırsızlar cirit atmaya devam edecek!
Unutmadan geçmiş olsun kardeşim![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)