yav şu benzin konularında küfür serbest olsun.yeminle forumda kavga falan kalmaz...
cidden lanet olsun ulan okadar dua ediyorum kabulde olmuyor arkadaş itmiyiz neyiz
bunu durdurabilecek tek makam bencede sadece bu forum sonucta turkıyenın en buyuk arac formu ve her il'den bi kampanya yada ne biliyim etkinlik oluşturulsa çok iyi olur
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
305 motor 5.0 100km/22 litre yaksa okulum eve 18 km gidiş dönüş hiç gezmesem düz hesap 40 km desek günlük yakacağım?? göç etmek için doğdular..
İnsaf yahu, bazen diyorum neden böyle bi hobi böyle bi keyfin içindeyim,git gemi yap,at besle,horoz dövüştüreyim,ben kaşınıyorum
tayyip gece rüyasında gördüyse demek....
yunanistanda kriz var bide benzin fiyatındaki farka bak. bi kaç arkadaş burda örgütlenmeli demiş. kesinlikle katılıyorum. bu sitedeki misafir + üye görüntülenme oranları ortada daha üstünde bir yer yok şuan. daha öncede söylemiştim bir protesto eylem yapılacaksa organize olmak için en doğru adresteyiz.
L4404 | you are away
Küçükken canım sıkılınca hesap makinesini alır 1+1 yapıp sürekli eşittir tuşuna tecavüz ederdim.Benden hızlılarıda varmış, hergün hergün bu nedir yaa
hoppala paşam malkara keşan
SEAT SPORT
çok yazdım çizdim, okudum biraz, çok ağır yazmışım, vazgeçtim..
Daha da zam gelsin!.. Her zamda ahirette iki yakalarına daha sıkı sarılacağım anlamına geliyor..
Tam ben yazıcaktım yazınızı okudum. Aynen öyle olur bugün biri çıkıp ülkeyi kurtarıcam dese. Sırf iphone artık gelmeyecek diye bile millet isyan edip yürüyüş yapar. 2 gün sürmez biz boğarız o adamı.
Aynen eylem şart. Burdan başlayarak tüm otomobil forumlarının ortak koalisyonu ile istanbul kilitlenir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)