müsait bi yerde yüzecek var kaptan!!
Dolmuş-Taksi gibi kıymete biner mi acaba? yeni trend yüzen otobüsler hacı, hatlı plakalı 2,5 trilyon...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
Ankara'da alt geçitlerde deneme sürüşü çoktan başladı
Bunlarda ha bire arıza yapar, deniz trafiği kesin kitlenir, boğazın karadeniz kıyısından başlar marmara çıkışına kadar trafik olur şimdi![]()
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Adamların amacı istanbul trafiğini rahatlatıp insanlara refah ve yaşanabilir bir şehir kurmak değil ki açıklamaya baksanıza normalde 5 dakika da halici geçiyor ama biz tur amaçlı yarım saat dolaştırmayı düşünüyoruz.
Motor arıza yaparsa karadeniz de buluruz kendimizi...![]()
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
batarlan oturkiye burasi gardas yanlis olmasin
gidisini yediklerim yaa
dusunemiyolar hic
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
tuzlu su curutur la bunuhatta yosun tutar
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Otobüsleri karada götürdük sağ salim denizi kaldıaklıma direk bu sabah sabah 40 45 yaşında ki sevim hanımların kavgası geldi her otobüste 2 şer tane bırakılır sabahları bunlardan denizin ortasında nasıl olcak acaba
![]()
5 dakka çok iddalı bir zaman olmuş 5 dakkada o suya girip tekeleklerini toplayamaz geçmesi gene en az 15-20 dakka bulur bana göre.. bu amfibiler zaten tekne tabanlı yapılıyor yani suda karadakinden daha güvenlidir.. amfibi bus diye aratırsanız çıkıyor epey klipleri.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yokuş çıkamayan metrobüs gibi olursa, dalga olunca çalışmaz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)