Plakalarım yamuk yumuk eski plakaEmniyetten yeni plaka çıkartmak istiyorum, ruhsat sahibi ben değilim, emniyete ruhsatla gitsem başvuru yapabilirmiyim, ücreti nedir bi bilgisi olan varmı acaba ?
Plakalarım yamuk yumuk eski plakaEmniyetten yeni plaka çıkartmak istiyorum, ruhsat sahibi ben değilim, emniyete ruhsatla gitsem başvuru yapabilirmiyim, ücreti nedir bi bilgisi olan varmı acaba ?
Plakanın bitanesini al yanına git emniyete 30 liramı ne. dersin öndeki düşmüş 2 sinide değiştirmek istiyorum halelderler hemen.
#KGdetanirlar
cemiyet derken nereye gidicem ben şimdi emniyete mi cemiyete mikare plakada fark ödenmiyor benim bildiğim. çifti mi 30 lira acaba ?
Plaka Zayi İşlemleri
« : 27 Nisan 2011, 15:28:15 »
Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?...#ixzz2LCdMBDmf
Bir ay önce arcımın ön plakasını düşürmüş ve bulamamıştım.
Geçen hafta tek plakayı çıkarmak için yaptıklarım:
-İlk önce emniyet müdürlüğü trafik şubenin internet sayfasından oturduğum ilçenin şubesinden randevu aldım.(önceden bu işlem için plakanın bağlı olduğu şubeye gidilirken şimdi ikametin olduğu ilçedeki şubeye gidiliyor.)
-Web sayfasında yazdığı üzere trafik ve tescil belgesi ,kimlik ,dilekçe ile şubeye başvuruda bulundum.Görevli memur tescil ve trafik belgesinin, kimliğin, zorunlu sigortanın fotokopisiyle bir adet tescil dosyası istedi. (bunlar gerekli evraklarda yazmadığı için şubeye gitmeden hazırlamak vakit kaybını önler.)
-Evrakları teslim aldıktan sonra bir adet plaka basım fişi verdiler ve basım yerine yönlendirdiler.(Kartal trafik basım için bostancı ilçe emniyetin yanındaki oda bürosuna yönlendiriyor, Bağdat Caddesi'nin Bostancı tarafından girildiğinde ekip otolarının varlığından yer belli oluyor.)
-Odanın personeli fişi alıyor 10Tl istiyor, bu tek plaka için.Yarım saat sonra gelin diyor.
-Plakayı alıyorsunuz size 9 Tl 50 Krş luk makbuzu veriyor.
-Plakayı tekrar dosyanın hazırlanığı trafik şubeye götürüyorum ve plakaya mühür vuruluyor. Plaka takılmaya hazır hale geliyor.
- TRAFİK TESCİL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE
Şubenizde adıma kayıtlı ..... ...... plaka sayılı aracımın Trafik ve Tescil Belgesini/ Tescil plakalarını zayi etmiş bulunmaktayım,
Yenisinin çıkartılarak verilmesini arz ederim. ..../....../20..
A D R E S :
Adı ve Soyadı
(İmza)
bu şekilde bir döküman buldum google amcadan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)