Laf olsun diye dünyada yer tutan çok seyrek cisim vardır... burada onlara denk gelmek mümkün, değerini bilin arkadaşların.
Laf olsun diye dünyada yer tutan çok seyrek cisim vardır... burada onlara denk gelmek mümkün, değerini bilin arkadaşların.
Canli canli gordum Anitkabir'de 2 yil once, harika gozukuyordu yillar gecmesine ragmen.
O donemde Atamizin kendi basina ve kendi araciyla rahat rahat gezebilmesinin kaynagi neydi acaba![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
sana 3x kömür bide eline turuncu ampüllü balon
abi bırakın kime ne anlatıyorsunuz ya, yaşını başını almış insanlar, dahaolgun olması gerekirken bizimmi onlara bu şekilde birşeyler anlatmamız olgun düşündürmemiz gerekiyor.
şuan askeri maaşla bile çalışamayan bir ülkede, adam sıcak yatağında yatsın diye 100lerce koruması beklerken ziyan olmuyorda Atamızın bir yadigarı çok koyuyor ya böyle insanlara..... işte oda bana koyuyor.
TR - B13
arkadaşın üstüne gitmeyin , 80 milyon tane arabası , trafiğe çıktığında köprü dahil kapatılan vatandaşın üstünden geçen 300 araçlık konvoyla gezmediği için demiştir .. alışkın değildir adam gibi adam görmeye , arabasını görse yadırgıyor![]()
atatürk tayyip yada herhangi birisi bir devlet başkanı bu arabaya binecek kardeşim ben 5 kasaya biniyorum sen s2000e öteki bilmemneye de bu adamlar bisikletlemi gezsin ? kim olursa olsun bir ülkenin başbakanının başına bişey gelse ülke için oluşacak kaos o dert olan mercedesle nasıl karşılaştırılır benim aklım ermiyor
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
evet bunlar babadan oğula nesil.. babası belli olmaanlar; babası belli olmayanların askeri;sureti olmaktan gurur duyarlar.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Sanırım sizi küçükken 3 kez havaya atmışlar 1 kez yakalayabilmişler. Belli ki
problemleriniz var.
Kimse çıkıp orda, burda, şurda Ulu Önder Atatürk hakkında kötü şekilde yorum
yapamaz! Şu hayatta herşeyi çıkara bağlamışsınız şu Adama bakında biraz insanlık,
adamlık öğrenin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)