Herkes kargosunun üstüne bir bardak soğuk suyu hazır etsin..
Milliyet - PTT ile kargo gönderenler dikkat!
Herkes kargosunun üstüne bir bardak soğuk suyu hazır etsin..
Milliyet - PTT ile kargo gönderenler dikkat!
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Arkadaşlar neredeyse 5000 Tl lik parça aldım ve USA 'den kargo yola çıkmış gözükmekte şmdi bu ürün havaalanı daha sonra topkapya geliyo şmdi ben topkapıya geldiğinde kolimi gidip alablir miyim bu saçma kaotik ortamda ?
alabilirsin, elindeki takip numarasını verip gümrüğü varsa ödeyip alırsın problem değil, ben ptt den aldığım bütün malları elime gelmesini beklemeden gidip merkezinden alıyorum, 5 günde usa dan gelen mal 1 haftada tr içinde gelmiyo çünkü![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Gümrüğe takılacağı için topkapıdan alabilirsin Aren, topkapıdan teslimatlarda pek sıkıntı olmayacağını söylediler, az önce topkapıdaydım, gümrüğe takılmayan ufak paketler için biraz gecikme olabileceğini, gümrüğe takılmadığı için topkapıya gelmeyeceğini, sebebinin havalimanı dağıtım merkezinden adrese teslim edecek posta dağıtım merkezine direk sevk edildiğinden olacağı bilgisini aldım.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Despe ( isim bilmedgimden affina siginarak)
Ve Yavuz aldigim en iyi haberdi bu gumruge net takilicak faturamla gidip alacagim cok tesekkurler
Yavuz birde iletisim no pmalabilir miyim![]()
benim ilk kargom geldi demin darısı diğerlerinin başına..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Şişli Dağıtım merkezi ile sürekli görüşüyorum, sistemin alt yapısı oluşturulmadan hadi işe başlayın denmiş dolayısıyla havalimanından, topkapıdan gelen postaların teslim alındığına dair bilgileri sisteme giremiyorlar takipsizlik burdan kaynaklanıyor, ptt.gov.tr de benim gördüğüm bilgiyi dağıtım merkezi göremiyor düşünün ne kadar kopuk, şuan postalar gidecekleri bölgelere ayrılma işlemi devam edildiği hafta başında dağıtım işine kaldığı yerden devam edileceği bilgisini aldım.
Konuyla alakasız olacak ama yardımcı olabilecek varsa sevinirim Hong Kong ve İngiltereden alacagım urunler var PTT'ye dusmesi icin hangi posta servisini istemeliyim satıcıdan ?
bende 2 tane soket aldım tam 1 ay oldu, gelir inşallah.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
En son verdiğim sipariş ilk verdiğim siparişten önce geldi, aralarında 5 gün fark olmasına rağmen, diğeri ilk sipariş verdiğim hala havalimanında dağıtımı yapacak şubeye gönderilmeyi bekliyor![]()
ben de dealextreme'den alkolmetre siparişi vermiştim. mal türkiyeye geldi ama hala bekliyorum..
Benim beklediğim siparişlerin mühim olanları geldi çok şükür diğerleri gelmesede gam yemem![]()
Yurtiçi kargo da da varmış grev.
Ankara'dan Mersin'e 3 günde gidiyor kargolar...
DX'ten ilk defa alışveriş yapıyorum. Siparişin nerede olduğu nereden sorgulayabiliyoruz?
"Korkmadık, savaştık"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)