User Tag List

Sayfa 17/19 İlkİlk ... 71516171819 SonSon
353 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: Radarı görünce karşı şeridi uyarıyor musunuz ?

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ali_utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu karşı şeridi uyarma mevzusuyla alakali söyle bi anım var benim;

Konya-Ankara arasında 180-190 arası yolculuk yapıyorum birgün.Benim şeridim bomboş.Karşı şerit yoğun ama.Karşı şeritteki bir arabadan uyarı aldım hemen yavaşlamaya çalıştım ama radar az ilerimde ağaçların arasında gizlenmiş.130 civarı bir hızla radarın yanından geçmişim.

Neyse çevirdiler beni ilerde evrakları verdim.Arabayı arayacağız dediler.Bende asayiş kontrolü de yapıyorlar demekki diye düşündüm indim arabadan izliyorum memurları.Meğer radar tespit cihazı arıyorlarmış "orda bizi görmene imkan yok.bi anda 180 den 130 a düştün kesin cihaz var senin arabada " diyip bayağı detaylı aradılar arabayı.

Karşı şeritten uyarı aldım da diyemiyorum fakat yarım saatten fazla da zaman geçti.Neyse dedim azcık daha oyalanayım da uyarı veren araç iyice uzaklaşsın.10 dk sonra söyledim karşı şeritten bi araç selektör yaptı bende yavaşladım dedim.Bu defa başladılar hangi araç diye sorguya.Ne bileyim ben dedim cezamı yazın da gideyim dedim yazdılar cezayı.

inşallah karşı şeritteki araçların plakalarına ceza felan girmemiştir
    bak sana yemin ederim 21 eylülde izmir dönüşü benim başıma geldi ama beni uyaran araba yoktu arabada millet uyuyor bende vapura yetişmeye çalışıyorudum tam yalovaya kadar radar yok diye sevindim birisi bana bir sellektör çaktı 180'den direk 144' indi (aldığım ceza tutanağındaki)hızım polis çevirdi nereye böyle abi kan vermeye gidiyoruz dedi adam aracın içine baktı herkes uyuyor belli dedi nasıl acelen olduğu dedi sinirli bir tavırla adamı 4 dakika içinde ağız dalaşı yaparak yordum tama geç lanet olsun dedi bende sevindim ceza yazılmadı diye istanbula gelince herekesi anllattım taki 2 hafta sonra ceza kağıdı eve gelince

buda böyle bir anımdır
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben bazılarına acımıyorum mesela istoc onunden sultangaziye giden yolda iki mesafe arası olcenlerden var. koprunun tepesinde kamerlar var orda baslıyor kopruye gelmeden kör gozunu cıkartırcasına 80 diye heryerde yazıyor ve yol boyuncada yazıyor. bazısı başta dalıp basıyor yaslı amcalar yada belediye binasınna evlenmeye gidenler falan kac kere kolumu bacagımı cıkarttım arkamdan gelene radar diyince anladı hepsi ama.

bazı denyolarda var 80lik yolda götünün dibine yapısanlar araya kagıt girecek gibi gelenler bir bak etrafına dimi herkes aynı hızda gidiyor de biraz tabela oku yok arkadas onlarında onunden cekilip bir güzel azad ediyorm 3kmlik yolda 300 küsür lira ile saygılar sevgiler..
    1881 - 193

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha 2 saat önce Manisa'dan dönerken en az 3 tırı radara girmekten kurtardım.

Ozgu_Akcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bazılarına acımıyorum mesela istoc onunden sultangaziye giden yolda iki mesafe arası olcenlerden var. koprunun tepesinde kamerlar var orda baslıyor kopruye gelmeden kör gozunu cıkartırcasına 80 diye heryerde yazıyor ve yol boyuncada yazıyor. bazısı başta dalıp basıyor yaslı amcalar yada belediye binasınna evlenmeye gidenler falan kac kere kolumu bacagımı cıkarttım arkamdan gelene radar diyince anladı hepsi ama.

bazı denyolarda var 80lik yolda götünün dibine yapısanlar araya kagıt girecek gibi gelenler bir bak etrafına dimi herkes aynı hızda gidiyor de biraz tabela oku yok arkadas onlarında onunden cekilip bir güzel azad ediyorm 3kmlik yolda 300 küsür lira ile saygılar sevgiler..
    acaba nıye gotune kadar gırıyola berkan hıc dusundun mu ? (murat nerdesınnnn )
    [img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]

c.sar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kesinlikle dediğinize katılıyorum bende aynı güzergahı kullanıyorum 80 ile giderken tampona yapışıp geçenler birde tip tip bakıyor fln o yüzden uyarmıyorum kimseyi ama bende ceza geldiğinde aynı şekilde bakmak isterdim yüzlerine
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ozgu_Akcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    p.cmisin Özgü
    1881 - 193

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Radar olduğunda profosyonel şekilde uyarırım gerekirse dörtlü yakarım fakat bazen razar olmadığında çok hızlı gelen araçlar görüyorum onlarıda bi nebze uyarıyorum kimsenin hayatını riske atmamaları için he radar diye yavaşlıyorlar ben amacıma ulaşmış oluyorum mutluyum

Ozgu_Akcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    p.cmisin Özgü
    HAHAHAHA zaman zaman diyelim
    [img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]

vtiaras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle sürekli sellektör yaparım oda yetmez tek elimi camdan dışarıya çıkartırım aşağı yukarı uyarmaya çalışırım hatta silivriden istanbula dönerken ortaköy mevkinde hep radar kurarlar yoluda dümdüzdür hızlı gitmeye müsait bi yolbaktım arkadan kaptırmış amcam deli gibi geliyor elimi çıkarttım yavaşla gibilerinden adam zor bela yanımda 70 km ye indirdi bu seferde el kol işareti yapmaya başladı elimi omzuma götürünce anladı arkama geçti yol ayrımında bizimkiler çevirmede tezgahı kurmuşlar amcam yanımdan geçerken yüzü gülüyordu onu hiç unutmam

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ozgu_Akcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1 knkama katılıorm..

hem sanane berkan, adamı nıe kıskanıosn? belkı parası çok ceza yemek ıstıo..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aralar sıklıkla yapıyorum. Önceden hem yapmazdm hemde çokta bilmezledim. Geçen gün kırmızı bir leon sağolsun radara girmekten kurtardı beni. O gün bu gündür gerekeni yapıyorum.

Dip not: şile yolu, mersedesle kaza yapan öğrencilerden sonra her gün radarlı yapıştırıyolar direk eve

*MERT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapmicam falan desemde yapiyorum, hatta bazen keske radar olsada ölümüne sellektor yapip uyarsam diyorum

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paramizi somuruyorlar hemfikiriz ama radar dunyanin heryerinde var. ustte biri yazmis 90 la gidilmiyor diye. Niye burada herkes v8, v10 lariyla 60-70 ile gidiyorda tr de mi gidilmiyor.
    Abicim 900 küsür km yol 60-70 le biter mi hiç.
    veya 90 la bitirebilir miyiz acaba?

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben uzun yolda 100 110 u kesinlikle geçmiyorum, geçenede özenmiyorum. Sevmiyorum şahsen uzun yola çıkınca kendimi travego sürüyomuş gibi hissetmek güzel bazen rötardar diye silecek kesiyorum vitesleri ağır atıyorum radyoda güllü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    186 yı arayın soylüyor nerelerde olmadıgını

demin okan bayülgen canlı yayında aradı birton semt saydı valla te sisliden beylikdüzüne bazı yerlerde yok
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

demin okan bayülgen canlı yayında aradı birton semt saydı valla te sisliden beylikdüzüne bazı yerlerde yok
    ahah yanlış konu oldu elektrik kesintisine olcaktı bu
    1881 - 193

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Abi sen çok yanlış gelmişsin
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

mhuratboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Radarı Görsekte Uyarsak Keşke

spree1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uyarırım insanlıktan bir şey kaybetmem
    Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
    Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.

Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)