52 ıle radar cezası yedım abı acısını ıyı bılırım :D
Printable View
Bursa - İzmit arası gelirken çok uyardım çok uyarıldım :D
hız sınırını 2 km ile geçitk diye 360 lira ceza yemıstım acısını bılıyorum.ondan uyarıyorum yanı hızlı gidenlerı
Toplumsal yardımlaşmanın en güzel örneklerinden biridir
Her türlü yaparım yapılmazsa da bencillik addederim
Geçen Bursa çıkışı yediğim seyyar radar cezasından sonra polise "abi sabah erken olduğundan karşıda sellektör yapacak araba da yoktu" tepkisi verecek kadar benimsemişimdir..
Kesinlikle yaparım faydasını da gördüm
yolda en sevdigim işlerden biridir görürsem kesinlikle karsı seridi uyandırrım :D
yararını cok gördm ve yardımcı olurumda :)
bugün sağolsun sellektör sayesinde radardan kurtuldum :)
kaçmaz.. hemen 3 sellektör. :)
genelde kamyon,otobüs ve azda olsa otomobil söförleri anlayıp,kimisi camdan saol yaparak,kimisi sellektör yaparak tşk. ediyor.
hatta tatillere giderken çok sık dikkat ederim radara ve hemen sellektör yaparım karşıdaki şöför el le saol vs.. gibi hareketlerde hanım sorar tanıyormusun adamı:D sonrasında olayı anlatırım.
bu sene tatile giderken radar takip ederk gittim ansızın benim yönümde cıkınca radar o şokla :D karşıdakini uyarmayı geç 4lüye basmışım arkamdan gelen uyansın diye ama adam gazla geçti yanmdan , cevirme geçene kadar bayağa tırsmıstım uyarmakdan ceza v.s. verirler diye. :D
hiç affetmem hemen yapıştırırım selektörü çook radardan yırttım o selektörler sayesinde çoğu kişiden de tşk. selektörü alırım bi keresinde işin dozunu kaçırıp gezici radar aracıda selektör yapmıştım sirenle karşılık vermişti oda..
kamiloba selimpaşa arasında 80 kmye mı ne dünya kadar radar cezası geldi şaka maka, bilginiz olsun
Ordu'da uzun tünellerden bi kaç km sonra (Trabzon yönü) varmış radar daha önce orada hiç denk gelmedim haliyle 120 130 civarı gidiyodum. karşı şeritten gelen bi abimiz uyardı sellektörle yavaşlamasam girmiştim radara. Allah razı olsun kendisinden allah kaza bela vermesin. İnsan mutlu oluyor böyle şeyler olunca
ben zaten yola degil karşı serite daha çok dikkat ederim sellektör yapan yarmı diye bence iyi bir anlaşma şekli ...
2-3 kilometre geçmiş olsam dahi haber veririm :)
önümde giden araç çoğu zaman kendisine yaktığımı sanıp bir şey var sanıyor yavaşlıyor. tek sorun bu :)
Bunlarda bu seneki halk kahramanı, radar düşmanı ablalarımız.
Onlar olmasa halimiz ne olurdu :D
https://www.youtube.com/watch?v=9ZRHtBrOusM
Karşı seridi yavaş gelmesi konusunda uyarıyorum ;)
hiç umrumda olmaz :D
neticede o yapılan seklektörler dikkat dağıtıcı oluyor her iki şerit içinde