Ben bigece bana selektör atana bilinç altı " hadi lan burdada radarmı olur" dedim ki bi baktım 4 tekerlek havadayız![]()
Ben bigece bana selektör atana bilinç altı " hadi lan burdada radarmı olur" dedim ki bi baktım 4 tekerlek havadayız![]()
Vorsprung Durch Technik
radar uyarısı ıcın sellektör yapanlara sizde teşekkür mayetinde sellektör yapmayın kendinizide adamıda yakmayın..![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Bu konuda çok duyarlı insanlar var. Önüme geçip, fren yapıp dörtlü yakanları bile gördümAllah razı olsun..
karşıdan gelenleri uyarıyoruz diye artistlik yapmayın. burda halk kahramanı var
Trafik Polisi Radarina Giren Halk Kahramani - YouTube
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Uyarmazmıyım. 9. dakika'dan itibaren izleyin
http://video.haberturk.com/tv/video/...ya-bogdu/68342
For those ten seconds or less, I'm free.
Uyarmak ve uyarılmak güzeldir![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
biz karşı şeridi uyarmıyoruz,direk radyodan nerde radar olduğu söyleniyor zaten
radyo radar,kaza,trafik sıkışıklığı gibi durumlarda devamlı info veriyor.
kafada donen ısaretı bıle yapıyorum polıs var dıye
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Güzelim ülkemde her yer tuzaklarla dolu olduğundan doğal olarak uyarıyorum. Çünkü gittiğin bölümüş yolda hız levhası illaki yoktur, hatta bölünmüş yol diye 110km/h ile gidebileceğini sandığın yol belkide Belediye'ye aittir, durduk yere de saplanır.
Garanti olsun diye temkinli ve sınırlar dahlinde gideni uyarırım ki, durduk yere 1-2km/h için ceza yemesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)