Ilandaki aracın hakkında. Corsa d

Thread: Ilandaki aracın hakkında. Corsa d

1. PuT's Avatar

PuT said:

Ilandaki aracın hakkında. Corsa d

Teşekkürler vazgeçilmiştir.
    Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.

Hz.Ali

2. 63owen63's Avatar

63owen63 said:
    Sağ stop hafif içerde duruyor ? Tampon mu işlem gördü, stop mu bilemedim. Sol çamurluk için bir şey diyemeyegim bu renk te ışık yansıma ciddi yanıltıyor, fotograflarda keza.. Ama sağ çamurluk ta boya var gibi geldi bana.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

3. PuT's Avatar

PuT said:
    Quote Originally Posted by 63owen63 View Post
    Sağ stop hafif içerde duruyor ? Tampon mu işlem gördü, stop mu bilemedim. Sol çamurluk için bir şey diyemeyegim bu renk te ışık yansıma ciddi yanıltıyor, fotograflarda keza.. Ama sağ çamurluk ta boya var gibi geldi bana.
    Hacı aracn tamponda çamurlukta boyalı gibi duruyor ki çamurluk kesin boyalı aşırı renk tonu farkı var ama çözemedim hani ilan 3 4 aydırda burada ne bileyim kafama takıldı
    Corsacı arkadaşlar hatlara bakıp anlamayabilirler
    Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.

Hz.Ali

4. 63owen63's Avatar

63owen63 said:
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

5. PuT's Avatar

PuT said:
    Quote Originally Posted by 63owen63 View Post
    puhahahaha

Hz.Ali

6. MazdaSpeed's Avatar

MazdaSpeed said:
    Sağ çamurluk da boya var gibi duruyor.Aynı şekilde şoför tarafında da ya kapıda ya da çamurlukta öyle gözüküyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14075844/detay
    Üstte ki ilan daha iyi sanki

7. PuT's Avatar

PuT said:
    Quote Originally Posted by MazdaSpeed View Post
    Sağ çamurluk da boya var gibi duruyor.Aynı şekilde şoför tarafında da ya kapıda ya da çamurlukta öyle gözüküyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14075844/detay
    Üstte ki ilan daha iyi sanki
    Suan baktıgım araç m.köyde sarıyere yakın diye bi bakılır mı dedim ama aracın komple sol taraf boyalıymıs bu fiyatlara daha orjınali var o yuzden bakmaya hiç gerek kalmadı.Teşekkürler.

Bakmaya devam

Hz.Ali

8. Thexerox's Avatar

Thexerox said:
    Araba kafadan yemiş ön taraf boyalı kapılarda resimlerden tam kestiremedim ama onlarda boya olma ihtimalli yüksek.Yakından bakmak lazım.

9. ruudvan's Avatar

ruudvan said:
    Quote Originally Posted by Thexerox View Post
    Araba kafadan yemiş ön taraf boyalı kapılarda resimlerden tam kestiremedim ama onlarda boya olma ihtimalli yüksek.Yakından bakmak lazım.
    ekspermısın?

nerden anladın kafadan yediğini.belki tamponu sürttü adam.daha yasın ufak bu tarz kesin sert cumleler hos deıl .oncelıkle ayıptır saygı duyarsın onden kazası olabılır dersın.yemiş ne demek.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

10. PuT's Avatar

PuT said:
    tamm arkadaşlar 4 parça boyası var haricini bilmiyoruz bu fiyata zaten araç alınmaktan vazgeçilmiştir.Herkese teşekkür ederim yardımlarından dolayı.

Hz.Ali

11. Eyüp's Avatar

Eyüp said:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12644218/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4189825/detay/

İlanlarla alakam yok ama bakılabilir olduklarını düşünüyorum , en azından temiz duruyorlar..

12. Kahn23's Avatar

Kahn23 said:
    Hiç gerek yok kapıları boyanmış arabayla uğraşmana. Bu fiyatlara tertemiz araçlarda bulursun.

Ben de zamanında çok bakmıştım. Şu ilandaki araca da hatta gitmiştim. Hoşuma gitmişti. Ama kredi çıkmayınca alamadık.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88451430/detay

13. M U R A T's Avatar

M U R A T said:
    vay be artık fotodan boya ve değişen anlaşılıyor demek

14. RIDVAN said:
    Quote Originally Posted by Thexerox View Post
    Vay Be Analar Ne Ustalar Doğuruyor...Resimden Hayal Gücüyle Motor İçine Ön Panale Kaput Altına Bakabilen Ustalar Helal Sana

Edit - Sana Zahmet Benim Avatarimdeki Jeep'te Değişen Varmı Bi Baksana

15. BuRaK_eFe's Avatar

BuRaK_eFe said:
    benim niye böyle exper arkadaşlarım yok 50 km den anlayan

16. RIDVAN said:
    Bende Çok Üzgünüm Adam Usta Dağılın...

17. TigeR's Avatar

TigeR said:
    Quote Originally Posted by RIDVAN View Post
    Vay Be Analar Ne Ustalar Doğuruyor...Resimden Hayal Gücüyle Motor İçine Ön Panale Kaput Altına Bakabilen Ustalar Helal Sana

Edit - Sana Zahmet Benim Avatarimdeki Jeep'te Değişen Varmı Bi Baksana
    Jeep'te sol arka jant sürtmüş gibi bagaj kapağında oynama da var
    Quote Originally Posted by Ludacris View Post
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

18. devil_berk22's Avatar

devil_berk22 said:
    arkadaş vazgeçmiş zaten tartışmaya gerek yok

19. RIDVAN said:
    Quote Originally Posted by TigeR View Post
    Jeep'te sol arka jant sürtmüş gibi bagaj kapağında oynama da var
    Öylemiymiş Aslında Arkadaş Daha Detaylı Bilgi Verirdi Siz Gözle Görülücek Şeyleri Söylüyorsunuz Alttan Panel Durumunu Filan Söylerdi

Quote Originally Posted by devil_berk22 View Post
    arkadaş vazgeçmiş zaten tartışmaya gerek yok
    Konumuz Alıp Almaması Değil , İnsanların Malı Hakkında *** Atmak Bu Kadar Kolay Olmamalı Adam Sahibinden İlanından Adamın Arabasına ( Araba kafadan yemiş ön taraf boyalı kapılarda resimlerden tam kestiremedim ama onlarda boya olma ihtimalli yüksek.Yakından bakmak lazım. ) Diyor Varmı Böyle Birşey ?