o dediğiniz yeri biliyorum. karabükten istanbula gelirken basa basa gelmiştik. depo boşalıyordu. kiralık 1.3 fiorinoydu 50 liralık mazot aldık. istanbula gelirken daha 2.köprü öncesi benzin göstergesi dibe vurdu. çok çabuk harcadı mazotu. mazotu aldıgımız yer oradaki totaldi.
Hocam ben Petrol ofisi'nden vaz geçmem total shell bp yalan. fullu katmıyorum bile LPG varsa Opet. Benzin ise PO
efecim geçmiş olsun öncelikle üzücü durum benzinin kalitesinden dolayı yaşanan bi sorun kısaca özetleyim prosedürü yakıttan dolayı yaşanılan sorunlar için aracını ilk önce servise götürmen lazımdı petrolün sigorta şirketinden bilir kişi gelip aracın kontrolünü yapıp gerekli bilgileri alıp onaylaması lazım sonra yakıt depon komple sökülüp temizlendikten sonra enjektörlerin yada zarar gören her parçanın yenisi temin edilebilirdi ancak senin yaptırımına kalan bişe elinde fişin var aracını yaptırdığın yerden yada aldığın parçalara dair fatura alırsan götürüp firmaya bişeler yapabilirsin
PROJECT 01
4 yıldır sadece totalden almaya çalışıyorum ve çok memnunum ( benzin olarak ) ama benim aldığım yer totalin kendi yeri başka işletmecisi değil .benim aracımda ara ara ışık yakıyordu zamanında sonra farkettiki yetkili servisler bile bakımlarda benzin filtresini değişmemiş, değiştik ve bir sorun kalmadı .
Benzini Shellden LPG'yi hemen karşısındaki Petrol ofisinden alıyorum
Adapazarında bi Adacenterin oradaki benzinlikten aldım çevre yoluna girmedendi sanırım ya Total yada petrol ofisiydi çekişte problem yaşadığımız yerlerdendi ama Çam dağndan gittiğimiz için rakım yüksekliğine bağlamıştık
Tahlil sonuçlarınıda yazarsaız buraya seviniriz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)