Ben onada karşıyım zaten
Büyük mükellef küçük mükellef herkes vergisini primini eksiksiz vermek zorunda.
Yasama yargı ve yürütmede bunu sağlamakla mükellef ve zaten problemde burada çıkıyor.
Bu görevle mesul kişiler görevini hakkıyla yerine getirmiyor bu yüzden vergi kaçağı prim borcu vs ortaya çıkıyor.
27 milyar dolar alacak ne demek hayal edebiliyormusunuz?Kaç ülkenin GSYH dan büyük

Düşünün TR ne kadar büyük bir ülke bu kadar alacağa rağmen hala ayakta ve hala Sosyal Güvenlik Hizmeti sağlık hizmeti verebiliyor.
Ülkenin potansiyelini küçümsemeyin ama her bireyinde kendi üzerine düşen görevini reddetmeyin benim bahsettiğim bu.
Herkes gücü dahilinde gereğini yapmalı örnek varsa bildiğin kaçak elektrik kullanan şikayet et bana dokunmayan yılan bin yaşasın deme çünkü o elektrik devletten yani senden benden gidiyor burda hükümetin bürokratın falan filan suçu bunu tespit edip engellememek yada yapıyorsa eğer göz yummak,senin benim suçumda bunu şikayet etmemek yada bunu engelleyemeyen yöneticiye oy vermek
bu kaçaklar olmasa TR gibi bir ülkede hangi hükümet benzinin üzerindeki vergiyi düşürüp 50 yıl daha iktidarı garantilemek istemez siz düşünün?