2.Ford fiesta 1.4tdci iyidir
Printable View
2.Ford fiesta 1.4tdci iyidir
Ben golf kullanmadim ama ayni motorda lpg li otomatik vites bora kullanmistim 2009 senesinde lpg de 35 kurus yakiodu benzinde 50 kurus. Otomatik olmasininda etkisi buyuktur.belki biraz fikir verir diye soylemek istedim.
1.6 golf alacağına 1.8 20v 99 model highline golf 4 alabilirsin, canı berk araçlardır, 1.6 ile aynı yakar, üst devirleri keyiflidir, donanımı iyidir
hala kullanmaktayım (lpg hiç düşünmedim ) lpg ile biraz araştırma yaparak ne değerler çıkabileceğini bulabilirsiniz .. benzin ile arasında yarı yarıya yakın değerler var diye biliyorum...
focus ile arasında konfor sürüş zevki vs vs gider ama serilik konusunda focus daha iyidir...
Bulabilirsen 1.4TDI ibiza..
Golf 1.8 pek kafama yatmıyor hızdan zıyade yakıt daha onemlı benım ıcın 1.6 larında yakıtlarını arastırmak lazım
eski 1.6 golf 4, 1.6 bora, 1.6 audi b5 sahibi olarak onu önerdim zaten
az yakmasa 1.8 önermezdim
Önerınız için tesekkur ederım dedgım gıbı golf olucaksa 1.6 olucak
Şimdi 200e'den inip ona yakışır bir araç alıp binmen lazım...
Donanımı, konforu, yedek parçası, arıza durumları, gibi kriterleri değerlendirmen lazım.
- ben VW ve VW grubu öneririm... VAG'çıyım çünkü. Sebeplerim ve geçerli bahanelerim mevcut :)
- 6L Kasa Seat, 6n2 polo, Fabia,Golf 4, bora ( hantal ), passat,A4,A3 gibi araçlar bakabilirsin :)
sinyal aktif yapayım,yay koyayım dersen ben daha fikir olarak birşey söylemem sana :) :)
sinyal aktif yapayım,yay koyayım dersen ben daha fikir olarak birşey söylemem sana :) :)[/QUOTE]
Simdi bu amerkan park ve spor yay ıcın olumlu bır yorum mu yoksa olumsuz mu bılemedım :)
yenı konu acmak ıstemedık arac arıyoruz max 19000 tl
aklımızdan gecen 2004 uzerı cordoba veya ıbıza tuplu dızel fark etmez dusuk km lı
yrv gtti turbo al diyeceğim millet taşa tutar diye susuyorum :D
1.3 turbo motor uçan kuşa sıkarsın, az yakarsın çok kaçarsın
Yorumlar için tesekkur ederım herkese oncelıkle mercedesi satıp elımdekı net para ortaya bır cıksın karar verıcem ama oncelıgım golf 4 olucak