fordfocus dizeller olsaydı keşke
50.000 kilometrelik golf 1.6 8V tecrübem . hantaldır kalkışında . ama 3 - 4 kişi binince vites küçültmek gibi bir durum yok .. yakıtı fazladır emsallerine göre lpg ile uyumludur sıkıntı çıkarmaz.. temizini bulup bakımını yaptığınız sürece ömürlük diyebilirim.. bagaj hacmide fena değil yeterli HB için ...
1.3 tüplu getz alabılırsın
1.4 era team alabılırsın 2007 falan
1.4 dızel getz alabılırsın .
O paralara kalkıp golf 4 olsun focus 1 olsun astra olsun bence gereksız yazık ıllakı sana masraf cıkarıcaktır madembutcen de kısıtlı barı o tarz araclara edecegın masrafı bırıktır 1 2 yıla model yukseltırsın![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Hay civic inize tüküriym be...
Golf çok kaliteli çok da sağlam arabadır performansıda üzmez öyle fazla.
Ben seçenekler arasında golf yada focus u seçerdim.
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Bence corsa 1.3 CDTI düşün çok güzel ve yakıtı az bi araç bende eski kasasıda yeni kasasıda vardı ikisindende çok memnundum...
Elimizde 2004 model comfort Focus var 1.6 119.000 kmh beyaz renk fakat fiyat 21.000 tl hatta şuanda otopazarında saat 13:30 14:00 gibi ayrılıcaz ordan gelip görebilirsiniz üstünde 22.250 yazdığına aldırmayın![]()
Yorumlar için cok tesekkur ederım arkadaslar kango ve sedan bır arac dusunmuyorum dedıgım gıbı butce kısıtlı ve dahada fazla arabasız kalmak ıstemıyorum fiesta olursa sırf dızel oldugu ıcın olucak baskada bır albenısı yok zaten dıger ıkısıde focus yada golf 4 pekı focus la golf 4 kıyaslarsak nasıl bır sonuc cıkar
focus 100 bg 16v golf 102 bg 8v ben ıkısınede bindim focus daha atik geldi ama yukarda bi abi 50binkm kullanmış hantaldı ama fena değildi yazmış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)