Abi çok güzeller... Emeğinize sağlık...
Sevgililer günü için bir tasarımınız varmı acaba :D
Printable View
Abi çok güzeller... Emeğinize sağlık...
Sevgililer günü için bir tasarımınız varmı acaba :D
elinize ve emeğinize sağlık
sevgililer günü için muhtemelen çok yoğun olacaksınız ama çantayı istanbula kargolama şansınız olur mu acaba :)
masallah alper ALLAH bol kazanc versın :) bu ısı esımın ıkı tane arkadası yapıyor(sıhırlıspatula), yaptıkları ınanılmaz. cok eglencelı ve guzel bı ıs bence :)
Alpercim, harikalar... :)
Bu arada bakarken 250 300 dür diye tahmin ettiğim fiyatların max 100-120 olduğunu öğrenince de oldukça şaşırdım, Allah bol kazançlar versin...
Jantmax için yaklaşık 10- 15 kişilik yapıp kargolarmısın, hesap numaranı pm atarsan havalesini yaparım, teşekkürler
mükemmeller ya. fiyatlarda çook çok uygun o emeğe göre.. kargoda taşınırken poku çıkar mı acaba? doğum günüm olmasa da, bi vtec yaptırıp yemek istiyorum :D
elinize sağlık hepsi çok güzel görünüyor.
butik pastacılık kursu araştırıyorum hobi olarak, öyle bir eğitiminiz var mı?
çok güzeller cok hosuma gıttı dedıgınız gıbı kargo olayı sıkıntı olmasa sipariş vermek isterdim fiyatlar cok makul
Abi böyle bişey yok ya bunlar şaheser bence tam bi sanat eseri ellerinize sağlık...
hayırlı olsun gerçekten başarılı işler çıkmış ortaya maşallah :)
Konu başlığını 3d/ model passatlar olarak okudum , girdim konuya , hani lan passatlar nerde diyorum kendi kendime , bir baktımki , yanlış okumuşum... :) Pastalar güzel ama...
hepsi birbirinden güzel görünüyo ellerinize emeğinize sağlık aklım gitti valla =)
Anakaralılar bu nimeti değerlendirmeli valla.
Müthiş işler yapıyorsunuz bol kazançlar Alper.
Ah istanbulda olsaniz en acilinden cantali alirdim birtane..
istanbula kargo sıkıntısı olmazsa bende sipariş vermek istiyorum.
cidden harika görünüyorlar..insan yemeye kıyamaz..ellerinize sağlık
dukkana gidenler...şu içinden çikileta pörtleyen garip tatlıdan yesinler kesin:) adını bilemedim şimdi...
bu arada ben bir kaç pastanın yapılışına şahit oldum böyle bir emek şekli yok...bana bir pasta için 1000tl verseler yapmam hakkaten sevmek lazım yapmak için...
3d tünay yapsanıza pasta şeklinde:D
Sımdı farkettım sanırım BıgChefs ile anlaşmalısınız oyle bır durum soz konusu ıse bu pastaları oradan da temın edebılırmıyız ?
takipteyim gelecek ay hatunun doğum günü var ayarlayım abi bişeyler :) Elinize emeğinize sağlık:)
acaba bundan siparis veren oldu mu?
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5...jagmo1_500.jpg
attım:icon_tup:
buraya taşındık işte :) gündüz kaytarabiliyorum ama akşamları mutlaka ordayım, bekleriz
valla ciddi ciddi arayıp soran oldu yemesem saklasam nolur diye.. maketini yapalım seneye bozulur kokar bu dedik :)
öyle aslında ama yeni açılmış bi yer için doğru strateji bu diye düşüniyoruz şimdilik.. mesela divana gidip fiyat almışlar 500lira aynısını yapar mısınız dediler yaparız dedik yaptık 220 lira gibi bişey aldık ücret de.. bi 3 5 ay sonra kilo hesabı değil de kişi hesabına sabitlemeyi düşünüyoruz bakalım.. ama şimdi öncelik tanıtım olduğu için hakkaten biraz düşük.. 3 saat uğraştık bu gün bi pasta için 50 lira.. normalde 3 saat dur şurda 50 lira veriyim dese biri durmam valla :)
sevgililer günü demosu çıktı kalpli üzeri çiçekli falan bişey ama ben sattım onu müşteriye.. sonra çok kızdılar meğerse bi restorana gönderilicekmiş fotoğrafını da çekmemişler :D yarın yine demo yapılıcak bakalım eklerim buraya da :)
valla ben yollarım bozulma da olmaz kekinde tadında ama atarlar düşürürler kargoda gibi şeylerden korkuyorum..
saol abi valla rutine bindikçe çok eğlencelilikten çıkıyo biraz ama ekmak parası :)
saol abi hangi pastadan olucak ki bu bi de ne zamana :)
saolasın..
valla bilemiyorum işte hiç olmadı bi gönüllü kurban istiycek kargoyla.. bakıcaz bişey olup olmadığına :)
şimdilik yok malesef ama funda nın vardı biz komşuyken.. devam ediyo olabilirler hala..
bi kargo şirketi bulıyım da yarın sorıyım ciddi ciddi kırılacak eşya statüsünde gönderirsek ne olur diye
teşekkür ederiz saolun :)
angaraya yönelik şeyler yapmak lazım.. pavyon temalı pasta falan :D
yarın araştırıcam kargo olayını size de dönücem.. mng nin galiba aynı gün teslim şeklinde bi kargosu varmış..
teşekkürler :)
bi tünayK kolay yapılmıyo :D düşündük tartıştık, gözümüz kesmedi :)
valla 1 kere yapanlar 1000pişman combo ahaha :D
tünay anlatmış durumu herhangibi yerle anlaşmamız yok malesef..
sevdiği şeyi net tepit ettikten sonrası kolay yada herşeyden az az serpiştiririz ;)
olmadı daha çok da istiyorum aslında ama maketini yapıcam bunun bakalım ondan sonra spariş gelir muhtemelen.. ama canon yaparım ben :D
Emeğinize sağlık fiyatlar çok makul.
ellerınıze sağlık hayırlı ısler harıka olmuşlar : )
insan yemeye kıyamaz bunları :)
kendim de benziyorum yaw zaten amirime ordan da yürünür belki :)
http://img209.imageshack.us/img209/1...7877428344.jpg
İzmire kargo imkanı nasıl olur acaba?
off bunlara dayanamam orda yaşamak istiyorum :) eleman lazım mı :D elinize sağlık çok güzeller.
fiyatlarını merak ettim valla
İzmire kargo 3 oldu, yani yolda mundar olurmu en buyuk sıkıntı o
vallahi kargo işini çözerseniz bende istiyorum:) 14 Şubatı kurtarırız:) bu arada ellerinize sağlık gerçekten pasta değil, sanat yapıyorsunuz..
cok yaratici olmus kutlarim. elinize saglik
abi facede olur olmadık zamanda görüyorum fotoları ağzımın kenarından salya akıveriyor :D müsait bir zamanda akşam yanına uğramak gibi düşüncemiz var zaten yakın zamanda
İstanbul'a kargo +1 lütfen. Kargo işi kesinleşsin takipteyim manitaya bundan daha güzel hediye ne olabilir ki ?