User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
90 sonuçtan 77 ile 90 arası

Konu: Sabah sabah sınavda...

KIVANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sene 2008 ozaman adı öss sınavı olan yerleştirme sınavına gazi iktisadi bilimler fakültesinde girmiştim içeri girerken kapıdaki görevli elimdeki suyu alıp dış jelatnini sökmüştü niye söküyosunuz diye sorduğumda kopya yazıyolar buraya demişti vay be arkadaş ne zeki insanlar varmış dedim konu kirliliği olduysa affola
    R-Turbo Arif Gökdemir

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berk7767 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu olay kaç yıldır böyle zaten herşey belli kurallar böyle ben 2 kere bu sınava girdim ikisindede ne oldugunu bildigim için yanıma telefon vs almadım çünkü daha önce araştırmıştım bunda büyütülcek birşey yok ülkenin tek sorunu sanki ! bide üstüne marifetmiş gibi hocaya saçma sapan espriler yaparak laf sokma çabalarını paylaşınca insan baya bi saçma geliyor konu bana benim düşüncem bu.
    Burası bir forum ve fikir özgürlüğümüz var

Abuk sabuk "pis yedili" triplerinde laf sokup konu açan , Teknik Otomobil forumunda " ben bugün böyle laf soktum " diyenin de saygı çerçevesinde yazmaya hakkı vardır.

Ama " saçma " diyen adamın da yazmaya hakkı vardır ona da saygı duymak gerekir.

Evet hikaye çok saçma , lisedeyken erkekliğimizi ispatlamak için yapardık bu saçmalıkları.

Berk ve Chn53 saçma dedi diye tepki göstermeye gerek yok, en az konu açan kadar onlarda özgür , ben de özgürüm ve konu saçma
    Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide bugün dikkatimi çekti aöf sınavında bazı tipler var okulun bahçesine gelip seti açıyor arabasını cilalıyo bilmem napıyo falan neyin havası bu ya arabayı park ediyo sonra ordan alıyo başka bi yere koyuyo ordan alıyo başka bi yere koyuyo neyin havası bu insanımız çok garip cidden ekmek düşermi acaba derdinde millet

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide bugün dikkatimi çekti aöf sınavında bazı tipler var okulun bahçesine gelip seti açıyor arabasını cilalıyo bilmem napıyo falan neyin havası bu ya arabayı park ediyo sonra ordan alıyo başka bi yere koyuyo ordan alıyo başka bi yere koyuyo neyin havası bu insanımız çok garip cidden ekmek düşermi acaba derdinde millet
    içeri girip stand up yapanları ( cem yılmaz edası ile )var bide bunların o daha cool oluyor
    Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm taksiyle gitçen

oss ye giricem geçen sene adam araba anahtarıyla almıyor içeri iyide dedim arabamla gelemiecmmi sınava diyorum hayır gelmicen diyor
    2 gündür hem sabah hem öğleden sonra alakasız yerlerde sınava girdim. evim, iş yerim ve sınav yerlerim alakasızdı taksiye binsem o moral bozukluğuya sınavdan düşük not alırdım
    .

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşim dolayısıyla Milas'a taşındım. Kaydıda buraya aldık dolayısıyla. Sınav Nerde mi? Muğlada. Ya 70km yol gidilirmi derken Fetiye'den gelenleri görünce Şükrettim halime. Evin Yanında lise var, Milas'ta Yüksek okul var ama sınav Muğla Merkezde. Sebep?
    Telefon herşey artık. Kimse kusura bakmasında o kapıönü emanetçilerine güvenipte telefon bırakılmazda. Evde heran bana ihtiyacı olabilecek 2aylık oğlum var ayrıca işim gereği devamlı ulaşılabilir olmam lazım. Sabah 1 dersten, öğlen 2de 1 dersten daha sınava girdim. 2 ders ve toplamda 1 saat için; Sabah 7de hareket 17:00 de dönüş. 10saat evimden 70km uzaktaydım ve ulaşılamazdım.
    Bir sınıfta max 20 öğrenci var, o 20 kişinin telefonu gözetmenlerin kontrolünde öğretmen masasında dursa ne olur?

Uzun lafın kısası Açıktan okumamızı sağlıyorlar Eyvallah'ta burnumuzdan da getiriyorlar.
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enesy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    içeri girip stand up yapanları ( cem yılmaz edası ile )var bide bunların o daha cool oluyor

sesli güldüm süperdi...

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sohbet bölümüne arkadaş bişey paylaşmış, ilk yorum beni benden aldı gene.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden 2007-2008 yıllarında yani telefonla içeriye girebiliyorduk. Hocalar içerde toplayıp masa üstüne diziyordu telefonları. Sınavı biten telefonunu alıp gidiyordu. Şu kpss kopya muhabbetinden sonra almamaya başladılar. Öss, kpss gibi sınavlarda gözetmen öğretmenler çok sıkışanı wc falan da götürüyordu.

FatihR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cumartesi olan sınava telefonla girdim. hatta polis cebimde oldugunu anladı ama bişi demedi. ertesi günde aynı okuldaydı ama o günki polis almadı bende arabaya bıraktım.

Umut209 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi sınava girersem giriyim hep arabanın anahtarı ayakkabımın içindeydi tabiki kontrolden geçene kadar

Çrtk80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence bukadar abartılcak bişey yok bende sınava girdim.... telefon falan hiçbişey yok yanımda sabah babam bıraktı dönüşte kendim otobüsle döndüm. metal para almak yasak ama kağıt para almak yasak değil.

yapılmaya çalışılan espirilerde ukalalıktan başka bişey değil
    Babamız yoksa bırakcak kendi aracımızla sınava gidince anahtarı bile almıyolar kardeşim ne ukalalığı bu sistem saçmalıktan başka bişey değil işte...

eren53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende arabayla gittiğimde araba anahtarını almıyorlardı

sanki araba anahtarıyla kopya çekicez galiba

dışarı çıkıp ayakkabıma sokup öyle girerdim

topallardım ama yapcak bişey yok

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Pazar günkü sınavda, görevli öğretmen, eşimi hadi süre bitti diyerek 10dk erken çıkartmış. Eşim, daha vaktim var ve ayrıca kontrol ediyorum demiş ama nafile.
    Vatandaşın ismini cisminide aldık da nereye şikayet edeceğiz sorun orada...

Telefon, otomobil, motorsiklet konusuna da tekrar değinirsek;
    Dolaylı yoldan, otomobille veya motorsikletle gelemezsin denildiğinde, bir nevi seyahat özgürlüğünü kısıtlamış olurlar. Bu konuyla ilgili duygu ve düşüncelirimide yazdığım ilk mesajdan kopyala yapıştır yapmak istemiyorum dileyen oradan geri kalanını okur.

Telefon olayınada gelirsek;
    Sizin hayatınızda herhalde ailenizin size hiç acil ihtiyacı olmuyor, ya da sizin sınavdan çıktıktan sonra veya öncesinde hiç acil durumunuz olmuyor. Hayatınız hep kontrol altında tüm tedbirler alınmış halde ve normal akışında seyrediyor sanırım. Yada yukarıdan bir bilgi akışınız var, korkma bugün hiç telefona ihtiyacın olmayacak, sağ salim okula gidip sınavına girip evine dönebileceksin deniliyor.

Umarım acil durumunuz olmaz, başınıza birşey gelmezde, 2 saat telefonsuz kalsanız ölürmüsünüz cümleleri beyninizde çınlamaz.
    Demem şudur ki, bu kadar büyük konuşmayın, başınıza telefon olmadan halledemeyeceğiniz bir olay gelir, etrafta yardım edecek kimseyide bulamazsınız, döner durursunuz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)