İnstagramda sayfasindan oto_kokucum 3 lu set olan american vanilya olani bu hafta satin alip denedim kokudan ben memnun kaldim kalıcılığı fena degil
Koku olarak şu ikili favorim, uzun zamandır dönüşümlü kullanıyorum. Lakin bu formdaki kokularda şöyle bir sıkıntı mevcut; ayna ve benzeri, otomobilin içerisinde herhangi bir yere temas etmeyecek şekilde havada asılı durdukları durumda problem yok ancak poşetinden tamamen çıkartıp bir trim parçası üzerine sürtecek şekilde bir yerlere asarsanız zaman içerisinde üzerinde bulunan doku ve kimyasaldan mıdır bilmiyorum ancak sürtündüğü trimlerin boyasını kabartıp sökebiliyor. Bununla ilgili web üzerinde araştırma yaparken çeşitli ülkelerden kullanıcılardan da benzer negatif deneyimlere rastladım.
![]()
︽ Origins
Since • 1919
Citroën Heritage
◎2011 X7 Citroën C5 2.0 HDi 163 Hydractive3+
Koku fiyatları ne olmuş öyle ya.Arabamın iç hacmi küçük olduğu için bitmiş kokuyu atmıyorum, ama yenisini de almıyorum, bu fiyatlarda elim gitmiyor.
![]()
Instagram: mutusgarage
Daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama Areon Ken Buble gum bardaklık kokusu.Hem ağır değil hem de asma kokuyo göre 3-4 kat uzun gidiyor.Çok memnunum ben
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Çok uzun zaman Little Trees Vanilia Pride kullandıktan sonra Areon Ken Bubble gum kullanmaya başladım gayet güzel ilk 1-2 gün çok yoğun koktuğu için rahatsız ediyor ama sonrasında 60 gün çok rahat gidiyor.
2011 den beri;
california car scents golden state delight
son 1 yılda iki tane bulabildim, ikisini de aldım. ikincisi de bitmek üzere devamını bulamıyorum artık
bunu bulamadığım sürede Littre trees vanilla pride (amarika bayraklı) kullanıyorum.
https://www.amazon.com/Sex-Wax-Cocon...8-8&th=1&psc=1
ah keşke buradada satılsa cidden süper bir kokusu var
Nereden temin edebiliriz acaba internette stok yok diyor
Güncel little trees fiyatlarından sonra areon'a döneyim dedim ama anlamsız bir fiyat durumu ile karşılaştım. Devamlı yakıt aldığım bir petrol istasyonu var. Arada geçtikçe koku da alıyorum. Bi ara toplu alayım uğraşmıyım dedim ama internette satıcı areon türkiye gözükmesine rağmen daha pahalı. İstasyondakiler çakma mı yoksa bir anormallik mi var ?
araçlar ***** küçük hacimli olduğu için bir süre sonra hangi koku olursa olsun bana ağır geliyor. böyle hafif hafif kokması baymaması için kokuyu konumlandırma önerisi var mıdır ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)