gti vts kulak kopartır belkide, 1.5d, 1.4 veya 1.1 ile kulak koparabilen varsa önümü ilikler saygı duruşuna geçerim![]()
gti vts kulak kopartır belkide, 1.5d, 1.4 veya 1.1 ile kulak koparabilen varsa önümü ilikler saygı duruşuna geçerim![]()
atmosferik dizeller hakkında 80.000 civarında motor biter diye söylentiler var ? Hatta zamanında fiat grubunun 1.9 atmosferik dizelleri bu sorunları çok yaşamış doğrumudur bu ?
Uygun bütçeli alınabilecek dizel bir araç..Motoru biraz teknolojinin gerisinde kalmış olsada yinede iş görür...
Ciddi olarak düşünüyorsanız Klimalı modelini almaya çalışın...
Tek kapı oluşu problem olmazsa yakın paralara Palio,Corsa bakın derim.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
[QUOTE=EREN34;6615844]Tam eşek niyetine binilecek araba.
Ahahaha![]()
BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
fiatın 1,9 motorlarında turbo olmadıgına emın mısınız ?
Gecen hafta motor kulağında sıkıntı oldu(106-gti), sadece asırı bi titremeden baska bisey yoktu. Kulagi tutan somun kırılmış, motorun düştüğü falan ne alaka.
Bu arada dobloda ilk çıkan seriler 1'9 D yani kara düzen turbosuz model, daha sonra 1.9jtd'ler cikti...!!!!
BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
eski teknoloji cok yakar az gider heleede euro mazotu su gibi yakar ince geldiği için..
King performance
beyler saxonun alt takım motor kulagı arka torsıyondan baska sıkıntısını gormedım ve vtslerdekı bobın olayı cok fazla sıkıntı olur
eskı bır cıt saxo kullanıcısı olarak ben o dıp basık arabayla ıst gıttım geldım alt takım dısında hıcbır masraf etmedım olay bundan ıbaretparam olsa ıkıncı bır araba olarak dusunurum
www.honda-tech.com