Valla umrumda olmadı kasko bittikten sora yenilenmicek zaten araba kapının önünde yatıyor:)
Printable View
Hazine bakanlığı gecen gün sigorta şirketlerine ve müdür pozisyonundaki çalışanlarına yüklü para cezaları kesti.doğal olarak sigorta şirketleri bu zararı bizlerden çıkartmak için bu tür zamlar yapıyor.
arabasına görede değişiyor sanırım
mondeo 286 tl trafik 560 tl kasko
megane coupe 272 tl trafik 786 tl kasko
jeep 480 tl trafik
yakında jeepin trafiği mondeonun kaskoyu geçecek :D
zorunlu olmasa yaptırmazdım.. eski servis işine geri dönmeyi düşünüyordum böle haberleri gördükten sonra hep vazgeçiyorum. ne alacağız da ne kazanacağız ..
5-6 aydır piyasada zam var zaten haber bugün yayınlandı ama geçmişi var.bir miktar daha artacağını düşünüyorum.
Donumuzu da alacaklar mı ???
Yakında kasko ile aynı paraya yapacaklar arkadaş bu nedir ya.
burda bazı şirkletlere fırsat kapısıdır.. bu açığı gören şirketler iyi para kaldırabilir misal a şirketi gidip sigorta işine girse ucuz primlerle birde sıkı bir denetleme sistemi getirirse üç kağıda mahal vermiycek şekilde bir sistem... Hem insanlar ucuz sigorta yaptırır Hemde o şirkette parayı gözünden vurur.
rte vurdu gol olduuu....... evet sayın seyirciler vatandaşa geçirme maçı çok sıkı geçiyor. geçire geçirene vay anasını sayın seyirciler.
2012'de benim araca 335,2 tl ödemişim.İlk defa araç aldım diye fiyat fazla olmuştu.Şimdi ne kadar olmuştur acep.İşin garip yanı 10 gün sonra trafik sigortası bitiyor.Bakalım kaç lira çıkacak.
Ayrıca neden ilden ile fark var bu fiyatlarda.İstanbul'lu çok mu kaza yapıyoooo.Yazık yazık.Yakında sadece yiyin-için-mıçın kölemiz olun diyecekler.Yazıklar olsun.
Yakında Şahin'e de binemeyecez gibi.Millet zengin arabasına biniyon deyip duruyorrr.
bende geçen hafta ilkkez adıma kayıtlı araç aldım. 1995 model opel vectra gt. sigortayı da 425 tl ye allianz sigortaya yaptırmak zorunda kaldım. diğer şirketlerede baktım 479 tl en ucuz bulduğum. Allah yardımcısı olsun bu milletin.
kasko yaptıranlardan trafik sigortasını indirimli yapsınlar. hem kasko hem trafik sigortası saçma.
antalya plaka 2004 clio yu burdurda 240 yaptırdık, o kadar yer gezdim en ucuzu buydu önceden 180 lirayı geçmezdi.
hatta gezerken dükkanın bir tanesi abem bu fiyatı söylemeye dilim varmaz gel kendin ekrandan bak dedi, 970 küsur yazıyordu...
Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil :(
Firmaları araştırın kimlerin ellerinden ve bu zammı neye istinaden yapıyorlar ?
Ve bu zamma destek veren hükümet in bakanlıkları neler yapıyor bir bakın ,biz söyleyince yandaş oluyoruz ...
Sadece zammı görmeyin arkadaşlar geniş düşünün bir araştırın bakın LÜTFEN ...
Evren hocam bu millete az demişsin ya ben katılmıyorum bu milletimiz herşeyin en iyisine laik emin ol ,sadece bilgisiz o kadar ama uyandığı zaman o militanları göreceğim ben meclisden nereye kaçacaklar .