az gelmis yav bence hayal kırıklıgına ugradım..
az gelmis yav bence hayal kırıklıgına ugradım..
polo 6r aracıma 650 lira kasko öderken 450 lira sigorta ödüyorum![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
adı zorunlu ya yap %200 zam .. salak lan bunlar .. %55 ne .. hiç yakışmadı bu kadarcık..
hayır dünyada neye bir seferde %55 zam gelirmiş ya .. bi burda gördüm bide airride konusunda vardı öyle bi zam![]()
sigorta zamlarinin devlet ile alakasi yok ki.
trafik policeleri cok zarar ediyor saniyorum, bizim milletin cogu uc kagitci, surekli trafik sigortasina kaskoya yukleniyorlar. olan sucsuza oluyor.
2-3 araba pert eden, surekli trafik sigortasina gecirenler var, neden ayni kefedeyiz anlamadim ben
Built to fall....
bunları denetleyen ,kararda söz sahibi bir mercii yokmu ? kafamıza göre mi zam oranı belirliyoruz ? rantthor yanlış anlama bilmediğimden soruyorum..
vatandaşda bir yerden dengeliycek gidip kasko yaptırmıycak sadece trafik sigortası yaptırıcak..
birde bu rakamlar her şehire aynımı yoksa istanbulda dahamı pahalı.. eğer öyleyse gidip misal manisa plaka araç alsam azmı ödüyorum trafiği.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
buraya küfreden arkadaşların içinde kaç tanesi kaskodan fazla para aldı? olmayan hasarları olmuş gibi yaptırdı? yani kısaca kaskoyu patlattı..??baya var değil mi? hah işte o yüzden bu zamlar hoplatıyor adamı...kapişşşş??
Geçen Nisan ayında 42 plakaya 360 TL trafik sigortası ödemiştim.Bir de ilk aracımdı.Bakalım bu sene kaç TL çıkacak fiyat : )
ben amasyada yasıyorum gecen hafta yaptırdım 215 tl ye sehırden sehıre fark eder
bırde ıkametgah kucuk ılcelerde olanların daha az cıkar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)