User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
99 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Trafik sigortasına yüzde 55 zam..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hasarsızlık indirimi yapsalar bare yüksek oranda, hiç kullanmadım nerdeyse daha % 15 indirimde şaka gibi.

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aydogdu1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakında sadece yiyin-için-mıçın kölemiz olun diyecekler.Yazıklar olsun.

Yakında Şahin'e de binemeyecez gibi.Millet zengin arabasına biniyon deyip duruyorrr.
    Şuan durum dediğin gibi.
    Yakında benim beklentim cennetten arsa satmaları. Cennetten arsamı alıp kafamı dinleyecem, bu dünyadan elimi eteğimi çekecem.(derebeylik eski avrupasını hatırlayın)
    Konuyla alakalı olarak, zaten girdikçe giriyor, soyulmaya devam. Serbest piyasa bile soymaya başladı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabasına görede değişiyor sanırım
    mondeo 286 tl trafik 560 tl kasko
    megane coupe 272 tl trafik 786 tl kasko
    jeep 480 tl trafik

yakında jeepin trafiği mondeonun kaskoyu geçecek
    ben 2003 opel corsa 1.7 yı 665 liraya yaptırdım 2 subatta anadolu sigortadan acaba feci şekilde geçirdiler mi?? gerçi aracı aldıktan 12 gün sonra yaptırabildim cezadan ötürü bu kadar ödemiş olabilr miyim bilen var mı??

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_DCK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rte ile bir alakasi yok dostum
    benle alakası var evet. onla yok. elektrik su doğalgaz mazot ötv araç fiyatları parça fiyatları herşeye zammın benle alakası var.

yakıttan tut ıvır zıvır vergisine kadar ben geçirdim. herşeye zam gelince sigorta şirketlerininde zam yapması gerekti.

düzeltiyorum. GokhanRS vurdu gol oldu.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benle alakası var evet. onla yok. elektrik su doğalgaz mazot ötv araç fiyatları parça fiyatları herşeye zammın benle alakası var.

yakıttan tut ıvır zıvır vergisine kadar ben geçirdim. herşeye zam gelince sigorta şirketlerininde zam yapması gerekti.

Gökhan şu zam işleriyle yeter artık oynadığın, cocuğa bez alamayacağız yakında.. yeni doğmuş bebeğin pokunu vergilendirmeyide düşünüyormusunuz ilerleyen zamanlarda? ***** cocuk başına 100 lira dediniz,e nerden gelecek bu değirmenin suyu
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Can_DCK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sivri yazmana anlam veremiyorum iclerinden saydigin en buyuk etken parca fiyatlaridir. Ondada senin aldigindan cok daha ucuza aliyorlar.

Yanlis anlasilmasin rte sempatizani degilim , sektorden biri olarak bilgi veriyorum .
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gökhan şu zam işleriyle yeter artık oynadığın, cocuğa bez alamayacağız yakında.. yeni doğmuş bebeğin pokunu vergilendirmeyide düşünüyormusunuz ilerleyen zamanlarda? ***** cocuk başına 100 lira dediniz,e nerden gelecek bu değirmenin suyu
    3 çocuk yaparsan 100 tl vericem sana. ama 1 çocuğun maliyetini aylık 1500lira yapıcam. 100 tl düş 1400tl olucak. biraz donundan yemeğinden kısarsan 1000tlye düzlersin. 3 cocuk 3binlira masrafın olucak. bre deyyüs ailene kişi başı geliri 10bin dolar yaptım halâ bıdı bıdı ediyon.

çok konuşma ergenekodan tıkarım içeri. haddini bil! ninenide al git!
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 şubat cuma günü araç aldım

%10 eski kaskodan indirim i geçirdik ve %15 acenta indirimi ile

Sigortam 357 TL (%15 indirim)

Kasko 1.350 TL (%10 ve + %15 indirim )

ikiside yapı kredi.

EDİT ;

TZ corsa'da sigorta 305 , kasko 1.050 tl idi..
    Livestrong

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 çocuk yaparsan 100 tl vericem sana. ama 1 çocuğun maliyetini aylık 1500lira yapıcam. 100 tl düş 1400tl olucak. biraz donundan yemeğinden kısarsan 1000tlye düzlersin. 3 cocuk 3binlira masrafın olucak. bre deyyüs ailene kişi başı geliri 10bin dolar yaptım halâ bıdı bıdı ediyon.

deme öyle agam, yıllık 10 bin lira gelirle aylık 3 bin lira harcamayı nasıl karşılarım
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

umu_vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HD Type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 2003 opel corsa 1.7 yı 665 liraya yaptırdım 2 subatta anadolu sigortadan acaba feci şekilde geçirdiler mi?? gerçi aracı aldıktan 12 gün sonra yaptırabildim cezadan ötürü bu kadar ödemiş olabilr miyim bilen var mı??
    Ruhsatta panelvan geciyordur araciniz o yuzden normal araba vergisine gore dahada cok cikiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sivri yazmana anlam veremiyorum iclerinden saydigin en buyuk etken parca fiyatlaridir. Ondada senin aldigindan cok daha ucuza aliyorlar.

Yanlis anlasilmasin rte sempatizani degilim , sektorden biri olarak bilgi veriyorum .
    alakalı değil diyorsun bende ona anlam veremiyorum. sigorta şirketlerinin personellerinin hepsinin altında son model araçlar var. experlerinden tut müşteri temsilcilerine kadar altlarına araçları dayıyorlar. çalıştıkları ortamlarda elektrik su doğalgaz herşey dibine kadar kullanılıyor.

bunlar maliyet değil mi? harcadıkları mazottan benzine kadar elektrik suya kadar herşeye zam geldi. gayrimenkuller uçtu gitti. normal yani onunla alakalı demem. benim aldığımdan ucuzada almıyorlar. ben müşterime 400 e nakit yapacağım işi kaskoya 800e yapıyorlar. aslında kazık bile yiyorlar. experlerine kadar herkes rüşvetçi oldu memlekette. bütün ülkeyi özendirdiler bu tür işlere. kimse durup dururken hırsız olmuyor. imam cemaat ilişkisi tamamen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alakalı değil diyorsun bende ona anlam veremiyorum. sigorta şirketlerinin personellerinin hepsinin altında son model araçlar var. experlerinden tut müşteri temsilcilerine kadar altlarına araçları dayıyorlar. çalıştıkları ortamlarda elektrik su doğalgaz herşey dibine kadar kullanılıyor.

bunlar maliyet değil mi? harcadıkları mazottan benzine kadar elektrik suya kadar herşeye zam geldi. gayrimenkuller uçtu gitti. normal yani onunla alakalı demem. benim aldığımdan ucuzada almıyorlar. ben müşterime 400 e nakit yapacağım işi kaskoya 800e yapıyorlar. aslında kazık bile yiyorlar. experlerine kadar herkes rüşvetçi oldu memlekette. bütün ülkeyi özendirdiler bu tür işlere. kimse durup dururken hırsız olmuyor. imam cemaat ilişkisi tamamen.
    Su anda autokinge parca boyaya disardan gitsen kac para isterler aklimda kaldigi icin soyleyecgim ? Tahmin edermisin ?
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su anda autokinge parca boyaya disardan gitsen kac para isterler aklimda kaldigi icin soyleyecgim ? Tahmin edermisin ?
    bize gel tanıdıksan 100 liraya hallederiz. hatta kendi aracımı 50 tlden hallettirdim.

hemen karşımda kaportacı var. değişmeyecek çamurluğa değişecek dedi 250 ordan. 150den boyadan 400 dayadı bana 100 tlye yaptığı işi. yani neyi ispatlamanın çabasındasın anlamıyorum.

alakası ne bununla benim söylediğimin. hiç bir kasko şirketi bireysel ve çevresi olan müşteriden daha ucuza iş yaptıramaz firmalara. çünkü müşteri tutar yetkilide yapılcak der 300 lük iş 1000 liraya çıkar. ben yanan beyini tamir eder 400 alırım kasko yeni beyin alır 2bin öder.

benim burda söylediğim bu zammında RTE ile direk olarak alakası var. olmadığını ispatlamak yerine autoking diyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

AH be kardeşim ne güzelde yazmışsın ama sert olmuş,cemaat gibi yapmalısın.
    kardeş diyip maşallah inşallah dan çıkman gerekiyor böyle olmaz lütfen
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bize gel tanıdıksan 100 liraya hallederiz. hatta kendi aracımı 50 tlden hallettirdim.

hemen karşımda kaportacı var. değişmeyecek çamurluğa değişecek dedi 250 ordan. 150den boyadan 400 dayadı bana 100 tlye yaptığı işi. yani neyi ispatlamanın çabasındasın anlamıyorum.

alakası ne bununla benim söylediğimin. hiç bir kasko şirketi bireysel ve çevresi olan müşteriden daha ucuza iş yaptıramaz firmalara. çünkü müşteri tutar yetkilide yapılcak der 300 lük iş 1000 liraya çıkar. ben yanan beyini tamir eder 400 alırım kasko yeni beyin alır 2bin öder.

benim burda söylediğim bu zammında RTE ile direk olarak alakası var. olmadığını ispatlamak yerine autoking diyorsun.
    Sen disardan 150 liraya yaptiracagin isi sigorta sirketi 67 liraya yaptiriyor , merces torpidosunu 3600 e degil 2300 e aliyor . Ben sana ucuza yaptiriyor diye bir sey idda etmiyorum ama sanilan kadar zorlanmiyorlar. Zaten araclarimiz bile isin ozunde turkiyede sigortalanmadigi icin sorun yok . Bkz.reasürans

Rte demedin mi yukarda ben mi yanlis anladim . Bu zamlarda rte nin etkisinin oldugunu dusunmedigimi dile getirdim. Bu zamlarin gelmesinde Türk insani hatalidir.
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen disardan 150 liraya yaptiracagin isi sigorta sirketi 67 liraya yaptiriyor , merces torpidosunu 3600 e degil 2300 e aliyor . Ben sana ucuza yaptiriyor diye bir sey idda etmiyorum ama sanilan kadar zorlanmiyorlar. Zaten araclarimiz bile isin ozunde turkiyede sigortalanmadigi icin sorun yok . Bkz.reasürans

Rte demedin mi yukarda ben mi yanlis anladim . Bu zamlarda rte nin etkisinin oldugunu dusunmedigimi dile getirdim. Bu zamlarin gelmesinde Türk insani hatalidir.
    bak kardesim tam karşımda 10tane sigorta ile anlaşmalı kaporta boya şirketi var. hergün beraberiz adamlarla. bana 100e yaptığı işi kaskoya 400den geçirdi gözümün önünde. o kaporta düzelirdi niye iteledin dedim. kasko şirketine ne acıcam hak ediyorlar dedi. yani geçiren geçiriyor sigorta şirketleri.

renault servisinde arkadaşım çalışıyor %20den bir kuruş üstünde indirim yapmıyoruz kaskoya diyor. bana 23 yapıyorlar çoğu zaman yedek parçaya.

bunların konumuzla hiç bir alakası yok. ama bu zamlar tamamen devletle alakalı. 1 liralık petrolü 5 tlden alıyorsun daha ne olsun? petrol demek herşey demek bu ülkede.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak kardesim tam karşımda 10tane sigorta ile anlaşmalı kaporta boya şirketi var. hergün beraberiz adamlarla. bana 100e yaptığı işi kaskoya 400den geçirdi gözümün önünde. o kaporta düzelirdi niye iteledin dedim. kasko şirketine ne acıcam hak ediyorlar dedi. yani geçiren geçiriyor sigorta şirketleri.

renault servisinde arkadaşım çalışıyor %20den bir kuruş üstünde indirim yapmıyoruz kaskoya diyor. bana 23 yapıyorlar çoğu zaman yedek parçaya.

bunların konumuzla hiç bir alakası yok. ama bu zamlar tamamen devletle alakalı. 1 liralık petrolü 5 tlden alıyorsun daha ne olsun? petrol demek herşey demek bu ülkede.
    Konu petrol degilki? Sirketin servislerle anlasmasina gore iskontolar degisir.Sizin karsinizda esnaf 100 liralik isi 400 liraya itelerse , sizde paşa paşa bu policelere bu kadar yuksek primler odemek zorunda kalirsiniz .rte suclu degil iste Türk milleti hatalidir.

Sigorta ile petrolun alakasi yoktur.
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umu_vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ruhsatta panelvan geciyordur araciniz o yuzden normal araba vergisine gore dahada cok cikiyor
    evet doğru hususi ama van diye geçiyor. demekki ondanmış
    teşekkürler bilgi için : )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizede tam tersi normalde 200-250 tl den aşağı boyanmayan kaputa, sigorta 180 tl diyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)