+1000 bende gtayı bekleyemedim çoktandır aradığım ve bulamadığım assasins creeedi gta çıkmadan bi gün önce dayanamayıp aldım hiçde pişman değilim. Tam anlamıyla mükemmel bir oyun assasins creed. tabi gta 4de öyle :)
Printable View
http://www.psciler.tr.gg/GTA-IV-Hile...85b80c06447e42 Arkadaşlar GTA IV hileleri;)
Oha :)
Rockstar Games tarafından hazırlanan aksiyon oyunu Grand Theft Auto 4 piyasaya sürülüşünün ilk gününde Kuzey Amerika'da 2.5 milyon (%60'ı Xbox 360 platformu için, %40'nın ise PS3 platformu için), İngiltere'de ise 609,000 kopya satarak rekorları alt üst etti.
Grand Theft Auto 4 toplam olarak ise çıktığı ilk gün tüm dünyada 4.2 milyon satarak ulaşılması güç bir rekora imza attı. Bu satış rakamlarından Hollywood'un oyunlardan neden bu kadar korktuğunu bir kez daha anlamış oluyoruz.
şu oyunun serisi yüzünden küçük yaşta sinir hastası oldum ya :D
bütün GTA serilerini bitirmiş ve bununda PC versiyonu bekliyen biri olarak yeter artık diyorum seri olarak mükenmel bir oyun PS3 olanlar şiddetle tavsiye ediyorum oynayın. Eğer PC versiyonu çıkmazsa sırf bu oyun yüzünden PS3 alıcam.
güzel seri. ps3 gerçekten lazım.
xbox360 alırım ben en iyisi.. hem forza motorsports2 yi de bitiririm sonra da elimden çıkartırım napıyım :) hadi ps3 aldık diyelim bide hd mi alıcaz? :) 360 rulaz :p
PS3 ile normal TV'de de güzel görüntü alınıyormuş, bence XBox360 da her ne kadar güzel bir makina olsa da PS3'ü hem oyun seçeneğinin çokluğundan hem de 2. el piyasasının canlılığından dolayı tercih ederim...
Misal ben de istiyorum bir PS3; GT5,Tekken,Metal Gear Solid,GTA4,...vs vs gibi oyunlar için :)
buyrun türkçe incelemesi
http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2497
1günde 4.2 milyon adet :)
oyunu alan varmı bari bazi makinalarda takıliyomuş veya donma yapiomuş
almak şart bu oyunu
1024 den aşa ekran kartı işe çekilmez bu oyun ... zamanında ( 1.5 sene önce ) 500 dolar a yakın bi ücret wererek 512 mb ekran kartı aldım şimdi lost un oyununu oynarken 4 kademeden anca 2. si ile açabiliyorum diğer 2 sine yetmiyor bunu düşünemiyorum bile ... sonuç Liberity City'de gene çok kan akıcak :D
trde sadece ps3 ile oynanabiliyor
acil ps3 bulmak lazım yavv çok güzel bi oyun sanırım bir 3yıl sonra V çıktığında birbir gerçek olur heralde
pc için çıktı aldım bu günde nası kuruyoruz bunu bi türlü crack yapamadım ?
konuyu güncelledim kusura bakmayın :)
Crack İndir
http://rapidshare.com/files/17021226...k-egemen54.rar
Kurulumu
ÇOK ÖNEMLİ:Oyuna Daha Önce Crack Denediyseniz Silip Tekrar Deneyin Sonra Olmadı Demeyin Lütfen
İlk önce nolur nolmaz diye bir yedek alın.
İnternet kesme işi oyun yüklenip tarih kontrolü yapılınca olacak.
Crack tarafımdan teset edildi ve bir çok üye indirip oynadı.
Hazırlanışı
1)Bağlantınızı Kesiyorsunuz
2)GTA 4-Kesin Çözüm Klasörünün içindeki 3 dosyayı GTA 4'ün anadiznine atıyorsunuz.Değiştirilsinmi sorusuna evet diyorsunuz.
3)Masaüstünden değilde klasörün içindeki GTAIV'ye tıklıyorsunuz.Social Clup zaten internetinizi kontrol edin dicek
hede geç sonra direk Social Clup'un sayfası gelicek ve sol alt köşedeki Play'e basın yine bişi dicek he deyin
geçin ve oyuna girin artık hiç bir probleminiz yok.
İyi Oyunlar alıntıdır arkadaşlar
bende denedim ve oynuyorum