Gozun aydin cok sevindim
Gozun aydin cok sevindim
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
ayaz emin ellerinde arkadaslar yardimci olabildiysem ne mutlu bana
yerini bulmustuk yarin gidicektik ama baska bi abimiz yardmci oldu saolsun gidip aldik.
Önce bi haber okudum çok üzüldüm, bu konuyu açtım Ayaz için bende sağda solda gördüğüm köpeklere bakıyodum Gaziosmanpaşa tarafındayım bende dedim gelmiştir diye her köpeğe dikkatli bakıyodum, sonra senin bu yorumunu okuyunca güldüm oh dedim ya bulunmuş köpekçok sevindim abi senin adına güle güle döversin artık bebeğini
![]()
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
şerefsizin güncel fotosu
Uploaded with ImageShack.us
eşşel sıpası ne adamıssın sen.yavruluktan beri 2 seferdir ne film ettin milleti peşinde
pişmanım bir daha asla der gibi bakmiş uheuheuue
Mesut cok sevindim kardesim ya bu satten sonra neyap et verme artik onada bi duzen kur garajda falan kalsin ama elinde olsunbende dexi vermistim gecen cuma tekirdaga tahmin ettigimden uslu durmus once onune gelene saldirmis pesinden etrafi dagitmasin diye baglandigi kapiyi yikip indirmis evdeki bilimum oturma ve salon takimi parcaladiktan sonra yarin sabah geri aliyorum
herseyi anladimda koltuklari bensiz kalinca parcalardi bensiz yapamiycagi belli dahada vermem
![]()
Vorsprung Durch Technik
Cok cok sevindim Mesut.Basiniza gelmeyen kalmadi bi sadaka ver birsey yap hadi gecmis olsun cok uardimci olan herkesdende Allah razi olsun..Yorgun dusmus gibi sensizliktendir o toparlarsin sen onu.
mesut bzm sitenin güvenliklerine filan söyledim görürlerse bana haber vercekler
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)