gözün aydın sevindim evladını bulmana![]()
Mesut çok sevindim kanka hayırlı olsun![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
çok teşekkürler arkadaşlar şuan evde uyuyo sabahtan beri gezdık tozduk fakat durumu kötü çok dayak yemiş yaraları var morlukları var büyük ihtimalle demir çubukla dövmüş şerefsizler çok felaket korkuyo artık![]()
geçmiş olsun... onu döven o.ç.larının da elleri kırılsın...
Buldugun cocugu uyandirsana Mesut morluk falan yerinde olsam molotoflamistim orayi Allah sabır versin...
Vorsprung Durch Technik
sevindim bulunduğuna ama yazık etmişler Ayaz'a. üzüldüm ne diyim başına gelmeyen kalmadı![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Gözünüz aydın, sevindim site olarak baya destek ve ilgi gördü mutlu son ile bitti
teşekkürler arkadaşlar evlat ı buldum gerisi kolay çok cabuk toparladı zaten mutlu mutlu yatıyo evde![]()
gözünüz aydın konuyu kızımla okumustuk o bile soruyodu baba bulundumu diye ..en az oda sizin kadar sevinmistir inan.. tekrardan gözünüz aydın![]()
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
harbiden hea. forumun maskotu oldu resmen.
bu arada çok sevindim bende bulunmasına. son postumdan 10dk sonra bulunmus olması cok mutlu ettı benı
nasıl dövmüsler su tıptekı bı kopegı aga ben bulsam sokakta alamam tırsarım adamlar bıde kopege saldırmıs...
sokakta dolasmanın getırısı olarak bayada bı kırlenmıs heralde. mesut toplandıkta sonra guzel resımlerını gormek ıstıyoruz.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Hadi gecmis olsun![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)