boyun yetmez artık 4 ayağından zincirle![]()
cok sevındım bı daha hıc ayrılmıcagınızı soyledıgını duyduguma hatta verırken bıle nasıl bır ınsan ayrılır dıyodum cunku benımde bı ıngılız bulldogum var bakımı senınkı kadar agır olmasada benle beraber yatakta yatar ne yersek beraber yerız haftada 1 bı bıg kıng gunu vardır ıns ayrılmassınız bı daha o kopegı dovenlerınde sonu bellı acaba ne olucaklar
Allah sevdigi kullarına önce eşegini kaybettirirmiş sonrada buldururmuşValla bende arnavutköyde çalışıyorm ben bile taşoluk deyince akşam saati ne olur ne olmaz bir iki tur atmıştım öle bulunduguna çok sevindim inş birdaha yaşanmaz böle üzücü olaylar . Yarışma ne oldu bu arada kazandıkmı
![]()
nette devamlı paylaşıyoduk zaten herkez yardımcı oluyodu bı telefon geldi köpeğin nerde olduğunu biliyorum ben ama pek saglam tip değiller dedı hemen bağlantıya geçtim bulan çocukla sagolsun bişey demedi gelin veriyim dedi bi yavrusunu istedi sadecesiteden cambaz sedat ı aradım hemen yakın biyerdeymiş arkadaşlarıyla sagolsun kırmadı beni gitti aldı ayazı şimdi evine götürüyo yarın alıcam ondan
böle bişey yazmıştım daha önceki postumda kardesım
walla biraz öle oldu yarışmada ikinci olabildik anca
Uploaded with ImageShack.us
HERKEZE TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR ARTIK Bİ ÖMÜR BERABERİZ TASMASINI BİLE AÇMIYORUM PARKA GİTTİGİMİZDE HERŞEY GARANTİ![]()
Gözünüz aydın bu ürkeklik geçer. Sürekli yanında durmaya oyun oynamaya çalışın. Yalnız bırakmayın sürekli ilgilenince unutuyor çok kolay
O.. çocukları ne isterler hayvandan anlamıyorum. Sırf bu yüzden hergün bir vukuat ... duramıyorum derdini anlatamayan cana eziyet edenleri ....kip geçmeden
gecmis olsn boyle seyler insani cok derinden etkiliyor
mesut çok sevindim bulunduguna. aman birdaha daha dikkatli ol.
ayrıca hayvanlara eziyet edenleri bana verseler demir sopayla değil çırıl çıplak soyup ıslatıp kalın bahçe hortumu ile sokağın ortasında haşat ederim. biraz psikopatça bir şey ama napayım dayanamam hayvanlara edilen eziyete
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)