Zaten çok kesiciye gitmem en fazla 3-4 saniye giderim oda sesten tatmin olmak için o kadar.Herkese çok teşekür ederim verdiği bilgiler için ben cevabımı aldım bundan sonra boşta kesiciye sokmucam arabayı ve viteste oldugumda 3-4 saniyeyi geçmicem :)
Printable View
Zaten çok kesiciye gitmem en fazla 3-4 saniye giderim oda sesten tatmin olmak için o kadar.Herkese çok teşekür ederim verdiği bilgiler için ben cevabımı aldım bundan sonra boşta kesiciye sokmucam arabayı ve viteste oldugumda 3-4 saniyeyi geçmicem :)
80 beygirlik arabayla kesiciye girince neyin tatmini oluyorsunuz arkadaşlar ?
maşşalah kardişim kesi10 HaNNy
Çokta vututututu dee ve geç ,takılma.
bazı yorumlara bildiğin kahkaha attım :D
konuya gelince redline yi herkes yapıyor ama motor sağlığı için doğru devirde vites geçişi yapmalısın.
Redline tabiki zararli ,fazlası ciddi sonuclar verir.
ben niye yadırgayım ki ? arabama benzin koymazsam gider mi gibi bi konu olmuş bu ? her gün arabanın üstünde olan insanlarız kesicinin neden konulduğunu da ne zararı olduğunu da bilmemiz lazım heralde değil mi neyse konu saçmalamasın inşallah istediği bilgilere ulaşır arkadaş
ama zaten arkadaş kesicinin zararlarını bilmediği için konu açmış sizin gibi bilgili insanlara düşen gerekli açıklamayla arkadaşı bilgilendirmek =)
Kesici demişken anmadan geçmek olmaz 1:56 hepimiz için gelsin beyler
34
:) el kol ne öyle ya silindirleri temsilen mi oynuyo
LPG de yüksek devir çevirmenin ve kesiciye girmenin ekstra bir zararı olur mu? ben benzinde nasıl gidiyorsam lpgde de aynı kullanıyorum hatta az yakıyor diye daha da yükleniyorum :)
Burada kesiciye girmiyoruz tribine girmiş bazıları :)
adamın elinde 80 lik 90 lık araba var onla kesiciye giriyor 12423950 hp lik araba olsa onlada girer
siz 200 bg lik arabanızla keyif alın biz 80 90lıklarımız la ;)