Zaten çok kesiciye gitmem en fazla 3-4 saniye giderim oda sesten tatmin olmak için o kadar.Herkese çok teşekür ederim verdiği bilgiler için ben cevabımı aldım bundan sonra boşta kesiciye sokmucam arabayı ve viteste oldugumda 3-4 saniyeyi geçmicem![]()
Zaten çok kesiciye gitmem en fazla 3-4 saniye giderim oda sesten tatmin olmak için o kadar.Herkese çok teşekür ederim verdiği bilgiler için ben cevabımı aldım bundan sonra boşta kesiciye sokmucam arabayı ve viteste oldugumda 3-4 saniyeyi geçmicem![]()
80 beygirlik arabayla kesiciye girince neyin tatmini oluyorsunuz arkadaşlar ?
Çokta vututututu dee ve geç ,takılma.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
bazı yorumlara bildiğin kahkaha attım
konuya gelince redline yi herkes yapıyor ama motor sağlığı için doğru devirde vites geçişi yapmalısın.
Redline tabiki zararli ,fazlası ciddi sonuclar verir.
BA 830 Civic Eg Sİ
RS 297 Megan Coupe F7R
NH 473 Vw Golf 5 Midline
AR 544 Vw Golf 7 R-Line
ben niye yadırgayım ki ? arabama benzin koymazsam gider mi gibi bi konu olmuş bu ? her gün arabanın üstünde olan insanlarız kesicinin neden konulduğunu da ne zararı olduğunu da bilmemiz lazım heralde değil mi neyse konu saçmalamasın inşallah istediği bilgilere ulaşır arkadaş
ama zaten arkadaş kesicinin zararlarını bilmediği için konu açmış sizin gibi bilgili insanlara düşen gerekli açıklamayla arkadaşı bilgilendirmek =)
LPG de yüksek devir çevirmenin ve kesiciye girmenin ekstra bir zararı olur mu? ben benzinde nasıl gidiyorsam lpgde de aynı kullanıyorum hatta az yakıyor diye daha da yükleniyorum![]()
Burada kesiciye girmiyoruz tribine girmiş bazıları
adamın elinde 80 lik 90 lık araba var onla kesiciye giriyor 12423950 hp lik araba olsa onlada girer
siz 200 bg lik arabanızla keyif alın biz 80 90lıklarımız la![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)