m3 cabrio ile golf r aynı kefedemi? diyeceğim yine mevzu aynıya dönecek.safkan göreceli olabilir, ama e46,e9x M3ler temelde normal yol otomobillerinin hızlandırılmış versiyonları değilmidir ? şimdi bundan bi mevzu açılır tabii
![]()
türkiye odaklı değil yurt dışı sitelerden v.s takip ederim herkes demedim zaten geneli diyelim boş kullanmıyor kendi görüşüm.
he şu da var bmw aptal değil elbette araştırma yapmıştır gerek 3 cabrio olsun gerek sınıfta rakiplerinin satışlarını inceler aracın satacağına karlılık getireceğine kanaat getirirse üretimine ok der. Şimdi diyebilirsin VW aptal mı bunları yapmadı mı ? Elbette yapmıştır lakin başarılı olacakmı? ilk postta ki görüşüm hayır. örnek 5 gt üretti bmw elbette araştırdı piyasa nabzını tuttu v.s üretti ama ne oldu ? usa bmw genel müdürü açıkladı 5 gt bizim için başarısızlık oldu facia oldu v.s tam aklımda değil bu tür şöyler söylemişti.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
beğenmedim.
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
a3 cabrio nekadar gereksizse golf cabrioda hele R iyice saçma olmuş durumda ek olarak 1 cabrioda![]()
1881 - 193∞
segment ayrımı güdüceğini düşünmemiştim.Kaldıkı A B C D E F G H vs birtek alfabede biliyorum ,onun harici otomobillerde bilgim yoktur.Cahillik demiyim de hani bilgim yok yani bilemiyorum.Ama tek bildiğim bişey var ikiside günlük otomobillerden türemiş.
Yumurtamı tavuktan cıkar,tavuk mu yumurtadan cıkarla bı alakası yok yani bu durumun. A B C D bak hepsi farklı dimi,ama alfabenin içinde geçiyo anladın.
- K -
________
Dr.Ecu
Golf 7 çıktı, bu arabanın önü arkası golf 6. Söyledim kimse sklemedi , bide üstüne tartışma çıkmış![]()
Charged & Supercharged
ağırlık 2 ton vardır heralde artık![]()
GTI versiyonunda normal ile cabrio arasında 150 kg a yakın fark oluyor R versiyondada durum aynı olur yani ciddi ağırlık demek
Boşverin cabrio yu yeni Golf R 270 hp cik şu an kopmuş gitmiş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)