User Tag List

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
220 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: çakma mıke tyson türkiyede......

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ızmırın beledıyesı 1o numaradır eshotcusuda ızbancısıda soforlerıde hepsı cok ıyı ınsanlar parası olmasın parasız alıyor adam
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ha genelinin böyle olduğunu düşünüyorsan savunmaya geçme o halde..

"evet ben de bu sektördeyim, genel budur dediğiniz gibidir ama ben onlardan değilim, ben böyle böyle böyle birisiyim vs" de.. O zaman kim ne diyecek sana?

Ama sen yazılıp çizilenlerden gocunursan, direkt sana bu tip şeyler yazılır ve okursun sen de ne yazık ki.. Ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarım minibüsve dolmuşlar hakkında konuşurken tabiiki genel konuşacaklar. Çünkü o kadar çok şerefsiz var ki içinizde.. Çok çok fazla.. Sen onlardan değilim diye düşünüyorsan kendin için, meslektaşlarının yaptıkları hakkında yazılanlarda kendini görmüyorsan azınlıktasın demektir. O zaman alınmana gerek yok.. Yanlış mı düşünüyorum?

Ekleme:
    Eylem derken illa yol kapama olarak algılama.. İstanbulda 2 gün kontak açmasın minibüsler, en büyük eylem budur. Yapabiliyor musunuz?
    2 gün kontak açmayınca olan kime olacak? Vatandaşa olacak binlerce çalışan günlük maaşından olacak, mal sahipleri hasılattan olacak, iett alayına cezayı basacak. Bak karlı olan yine devlet oldu zarar vatandaşın oldu. Böyle bir eylem bu yüzden yapılmıyor işte, bunların hepsi düşünülüyor sözü geçen kişilerce sizden önce. Komünist mantığıyla hareket etsek zaten fazlasıyla alırız istediğimizi.

Ya yazıyoruz çiziyoruzda gerçekten bu muhabbetlerin hepisini çözümü çok çok basit. Devletin elinde ama çözerse ceza gelirleri vs kesilecek büyük oranlar.. Geçen ekim ayında bizim bölge otobüslerinden kesilen toplam ceza, bizim bölge ile ilgili iett personelinin (amir , denetçi vs) maaş toplamının 150 katı kadardı nerdeyse. siz olsanız böyle bir geliri bozmak istermiydiniz?

-özel otobüsler, dolmuşlar kapışıyor, yolcu almak için tehlike yaratıyor.. Getir kardeşim havuz sistemini bütün para ortak havuzda toplansın ordan her araca eşit dağıtılsın..

-muavinler yüksek ücret alıyor, personel kaba davranıyor vs
    sertifika uygulamasını adam gibi yap. sivil ekip bindir araçlara denetim amaçlı işini adam gibi yapmayanın sertifikasına el koy geçici yada kalıcı, bak her kes nasıl kibarlaşıyor sonra..

-ulaşım ücretleri bazı hatlarda yüksek

Hattına göre mazotta destek ol arabacıya tek fiyat olsun istanbulun en ucundan en ucu..

O kadar çok madde varki ama bu sıkıntılara kadar çok daha önemli sıkıntılarda var ülkemizde..

SErhat.
    Dip not: Metrobüs devletin değil abi. Ayrıca ulaştırma yasalarına uygunda değil. Durdurulması yönünde çıkmış bir mahkeme kararıda var ama ne hikmetse devletin kolluk kuvvetleri mudahalede bulunamıyormuş. Albayraklar diye bir firma var onlara çalışıyor metrobüs. Batmanın eşiğinden zirvelere çıkan firmanın. Metrobüsler hollandadan alıp Türkiyeye satanda kendileri... yoksa metrobüsünde vatandaşı düşündükleri içinmi getririldiğini sanıyodunz?

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Babam elinden gelse bi lira vergi vermicek şekilde çalışabilecekken dürüstçe davranıp geçen yıl yönettiği şirkete 1250000 lira vergi ödettiyse , bir kaç otobüste hakkımız var derim. 10000 de ödeseniz 1 lira da vergi verseniz hakkınız var o otobüste demektir..
    devletin değilmiş izmirdeki otobüsler izhot diye aracı bir firma ihale ile almış 10 yıllığına. Baban almamış yani.

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O lavuk yolcuların canına kastediyor ve hiç bir yolcu bir şey yapmıyor nereye gidiyoruz ben anlamıyorum resmen ot gibi yaşayan toplum haline gelmişiz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O şöför arkadaş aynayı göremeyecek kadar yolcu neden alıyor ?

Aldığı yolcu sayısına bak,insan gibi bir muamele yokmu bu sektörde ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 gün kontak açmayınca olan kime olacak? Vatandaşa olacak binlerce çalışan günlük maaşından olacak, mal sahipleri hasılattan olacak, iett alayına cezayı basacak. Bak karlı olan yine devlet oldu zarar vatandaşın oldu. Böyle bir eylem bu yüzden yapılmıyor işte, bunların hepsi düşünülüyor sözü geçen kişilerce sizden önce. Komünist mantığıyla hareket etsek zaten fazlasıyla alırız istediğimizi.

Ya yazıyoruz çiziyoruzda gerçekten bu muhabbetlerin hepisini çözümü çok çok basit. Devletin elinde ama çözerse ceza gelirleri vs kesilecek büyük oranlar.. Geçen ekim ayında bizim bölge otobüslerinden kesilen toplam ceza, bizim bölge ile ilgili iett personelinin (amir , denetçi vs) maaş toplamının 150 katı kadardı nerdeyse. siz olsanız böyle bir geliri bozmak istermiydiniz?

-özel otobüsler, dolmuşlar kapışıyor, yolcu almak için tehlike yaratıyor.. Getir kardeşim havuz sistemini bütün para ortak havuzda toplansın ordan her araca eşit dağıtılsın..

-muavinler yüksek ücret alıyor, personel kaba davranıyor vs
    sertifika uygulamasını adam gibi yap. sivil ekip bindir araçlara denetim amaçlı işini adam gibi yapmayanın sertifikasına el koy geçici yada kalıcı, bak her kes nasıl kibarlaşıyor sonra..

-ulaşım ücretleri bazı hatlarda yüksek

Hattına göre mazotta destek ol arabacıya tek fiyat olsun istanbulun en ucundan en ucu..

O kadar çok madde varki ama bu sıkıntılara kadar çok daha önemli sıkıntılarda var ülkemizde..

SErhat.
    Dip not: Metrobüs devletin değil abi. Ayrıca ulaştırma yasalarına uygunda değil. Durdurulması yönünde çıkmış bir mahkeme kararıda var ama ne hikmetse devletin kolluk kuvvetleri mudahalede bulunamıyormuş. Albayraklar diye bir firma var onlara çalışıyor metrobüs. Batmanın eşiğinden zirvelere çıkan firmanın. Metrobüsler hollandadan alıp Türkiyeye satanda kendileri... yoksa metrobüsünde vatandaşı düşündükleri içinmi getririldiğini sanıyodunz?
    ellerine sağlık paşam

Şu metrobüsü biraz daha açarmısın sana zahmet bilmeyen arkadaşlar bilgi sahibi olsun ...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

SErhat.
    Arkadaş metrobüs-İett belediye kurumu değil mi? Sonuçta kamu kurumu?

Belediyenin otobüsü şahıs için mi çalışıyor? Dediğinden bu çıkıyor?

Adını verdiğin kişi/kurum Hollanda malı paselis mi ne haltsa markası, o araçların Türkiye distribütörlüğünü yapmıştır, yapıyordur; normaldir.

Ayrıca metrobüsü savunmuyorum. Sen gece yarımdan sonra kalkan 303'ler için iyidir dedin ya sırf gece o saatte bile çalıştığı için, ben de taa B.düzü'nden kalkıp Kadıköy'e kadar gelen ve 24 saat çalışan sistem de iyidir dedim bu bakış açısıyla bakarsak.

Ayrıca 303'lerin çoğunda yazıyor akbil makinasının yanında şoföre sormadan akbil basmayın diye. Adamlar akbil bastırmıyorlar, minibüs gibi parayla çalışıyorlar. En azından o binmek zorunda kaldığım birkaç araba öyleydi. Ee, kayıt dışı kazanç olmuyor mu bunlar? Akbil basılsa ne kadar kişi iinip binmiş belli olacakken, elden ele para yöntemiyle o da havaya uçuyor(!)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Minibüsçünün dolmuşçunun sorunları beni zerre ilgilendirmiyor.
    Trafikte saygılı olsun, milleti essek yerine koymasın, köteği de yemesin. Benim de sorunlarım var, insanlara yansitip onlara zarar veriyor muyum? Hayır. Yapan adam da yaptığının diyetini öder bu kadar basit

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İETT - İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlügü

Soy ismi albayrak olduğu için karıştırmış olabilirmisin kardeşim ?

Ben dosta peşkeş çektiler zannettim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu KOÇER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rebeloghy laflarina dikkat et. Oyle serefsizler kopekler demekle olmuyor bu isler. Bir belediye calisani olarak senin gibi bir zihniyetin vergini verseler elime suratina atarim. Bende İzmir Buyuksehir belediyesi calisaniyim, sen gel bakalim eshot garajlarina, fen islerinin atolyelerine, izsunun kanal santiyelerine bak bakalim oradaki isciler memurlar nasil canini disine takip calisiyor. Sen gotunun ustunde oturup yazmasini biliyosun yok vergimle yapiliyormus. Senin vergin devletin kasasina girer belediyenin degil. Belediye sen adam gibi su ic diye turkiyenin en temiz suyunu muslugundan geciriyor, sen rahat ulasim sagla diye turkiyenin hic bir yerinde olmayan 90 dakika serbest binisi sagliyor, senin benim hepimizin kardesleri olan yetimlere ucretsiz bakim ve egitim veriyor. Anayasal hakkin olan Bu hizmetleri devletin hukumetin vermrsi gerekirken belediyen veriyor.
    Ben nasıl işimi en doğru şekilde yapmak için çalışıyorsam, öğrenciyken adam gibi okuyup çalışırken adam gibi çalışıyorsam Herkes bunu yapacak. Laflarıma dikkat ettim zaten laf ağzımdan çıkar benim laf olsun diye yazmıyorum böyle oluyor böyle demekle oluyor bu işler . Adam gibi çalışıp maaşını hak eden memura, kamu görevlilerine bir lafım yok. Böyle bir azınlığa gerçekten çok büyük saygı duyuyorum. Vergi dairesinden, postahanesine, otobus soforunden , trafik polisine zihniyeti belli bir Hizmet Sektörümüz var. Bu insanlar ve saymadığım bir çok insanın görevi vatandaşa hizmet etmek iken, bir şekilde benim vergimi ya da bu ülkenin ekmeğini yerken ne aldığı parayı hak ediyor ne de adam gibi çalışıyor. Götümün üstünde oturarak yazıyorum tabi siz amuda kalkarak yazıyorsanız tarzınızdır. Götümün üstünde tekrar yazıyorum , o münasip yerin üzerinde en çok oturanlar yine saydığınız sektör oluyor malesef......... Klasik devlet yapmıyor etmiyor yardım göndermiyor da izmir belediyesi yapıyor laflarına girmeyelim boşuna. Kaç yıllık inönü caddesini felç eden, yıl 3 kere aynı yolu yapan 5 kere aynı kaldırımı söken belediyede Hakkını vererek çalısıyor olabilirsiniz saygı duyarım allah bol kazanclar nasip etsin alnınızın teriyle. Ben cogunluktan bahsediyorum.
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorum yaptığın videodaki otobüs halk otobüsü...

Soförü de memur falan değil, sen maaşını falan da ödemiyorsun.

Otobüs de özel kurumun malı, adam da özel kurumun personeli.
    Videoda halk otobüsü burada belediye otobüsü sonuc değismiyor zihniyetleri davranısları aynı. Hayvan gibi kullanılan araçlar bir şekilde bu ülkenin cebinden çıkıyor mu ? çıkıyor. Hizmet vermek icin calısırken zarar veriyor mu ? veriyor. o zaman az bile diyerek izliyorum kusura bakmayın.
    -Fırat

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down

Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız bu Halk otobüsleri dolmuşlarda filan kamera sistemi iyi oldu...

Kaza anı kamerada | İzlesene.com Video

Linkteki kazada yola dökülen kaygan madde nasıl 1 cana mal oluyor görebilirsiniz.
    Yer: Pendik
    abi bu kaza kötü olmus

bugun haberlerde izledim

gerçek o.ç. görmek isteyen izlesin 3 gün önceki kınalı kavşagındaki bmwnin tırın altına girdiği kaza...

allah belalarını versin 2 tane adama sebep olmuşlar

Saniye saniye feci kaza anı!
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bu kaza kötü olmus

bugun haberlerde izledim

gerçek o.ç. görmek isteyen izlesin 3 gün önceki kınalı kavşagındaki bmwnin tırın altına girdiği kaza...

abi videoyu anlamadım ben niye herkes dönüyor geri yolda mı sıkıntı var yoksa harbiden otoyolda u dönüp ters mi gidiyor bu sığırcıklar ?
    -Fırat

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kocaeli'de bu sistem var belediye otobüsünden taksi dolmuşuna kadar tüm araçlar sadece kentkart kullanıyor sistem havuzdan dağılıyor. Başlarda havuzdan dağıldığı için yolcuları duraktan almadan basıp gidenler oldu şimdi kamera sistemi kondu ve ciddi cezalar geliyo durağa girmeden giderse çok iyi oldu sistem.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi videoyu anlamadım ben niye herkes dönüyor geri yolda mı sıkıntı var yoksa harbiden otoyolda u dönüp ters mi gidiyor bu sığırcıklar ?
    yolda sıkıntı olması koca kamyonun ters gitmesine haklı sebepmidir?

nolursa olsun temde böyle hareket edilirmi yaw
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklı sebep diye değil ben sadece merak ettim..
    -Fırat

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bu kaza kötü olmus

bugun haberlerde izledim

yani ne yazsak ne kadar sövsek boş orda durupta ters dönenler dahil hepsini yargılamak lazım cinayetten en korktuğum şey bu

Aytacd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uçan sabrri =)))

Parsia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla 1. videodaki yarma dayım o kadar iyi yapmışki. içimin yağları eridi. gerçi biraz daha iyi vursaydı demedim de değil. daha geçen hafta benzeri geldi başıma altunizadede. koca otobüs, trafikte sinyal bile vermeden makas atmaya çalışıyor. tepeliyordu az daha. önünü kestim falan ama hem trafik var dursam yol iyice tıkanacak hem de ileride polis var diye vazgeçtim. hıncımı aldım valla videoyu izlerken.
    Some cars are for boys and the others for real men only.

"M3 drivers have no friends."

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)