User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Gümrükten alınan araçlar hakkında yardım ( ACİL )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bkaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    git gel uçak 500 tl patlar aklında kalmaz en azından, fakat peşinen söyle servise göstereceğim gelir gelmez diye ne olur ne olmaz.İşlerim yoğun olmasa gelir kayseri'ye yardımcı olmaya çalışırdım size.İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.Benim kafama takılan en büyük mevzu komple boya olayı olur satarken o zararı da göze alırsanız bence sorun yok.Birde satıcıda az çok araca gelen fiyat tekliflerini biliyordur yok boyası var şu bu denilerek.Yani 58 den 52 ye inmesi bence abest değil.Millet 20 binden 3-4 bin lira kırıyor sahibinden.com a kaldıysa işimiz her araç ederinin fazlasına ilanlarda ama satabilen var mı orası ayrı
    abi ben kendim karşılasmadım böyle 3-4bin mevzusuna ama 58binden 52bine düşmekde insanın ıcınde kuşku bırakıyo haksız mıyım

Lord
    Misafir
    @bkaraca

Allah razı olsun kardeşim düşünmen bile yeterli. TechTurkey ailesinin bu denli herhangi bir konuya anında müdahale edebileceği hiç aklıma gelmezdi. Zira aynı dakikada aynı konuyu BMW forumunada açtım ama halen cevap yok. TechTurkey farkı olsa gerek Bundan sonra ne olursa olsun bu güzel ortamın içinden ayrılmam hepinize teşekkür ederim ilginizden dolayı.

Öğrenmem gereken bir husus daha kaldı 330ci manuel kaç ileri vites bunu bulamadım?

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006 model e46 var ...

BMW 330ci Convertible 2006

Boya harici herhangibir sorun yok ise Tr piyasasina gore 52k verilebilir .

Lord
    Misafir
    Peki 6 ileri manuel olabilirmi? Zira 2004 modeli bile 5 ileri vites ben anlamadımda bu işi? Kafama takılan tek soru bu

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Lord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki 6 ileri manuel olabilirmi? Zira 2004 modeli bile 5 ileri vites ben anlamadımda bu işi? Kafama takılan tek soru bu
    verdiğim wiki linkinde detayları yazıyor

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ben kendim karşılasmadım böyle 3-4bin mevzusuna ama 58binden 52bine düşmekde insanın ıcınde kuşku bırakıyo haksız mıyım
    Kardeşim ben son iki yılda aldığım 6 arabada inan istenen rakamın baya bir altına aldım. İkincisi kış aylarında bu tarz araçların satışı çok yavaş olur galeri sahibi bu işten ne kazanırsa o kardir 3 yada 5. Bu ay kazanacağı atıyorum 2 lirayi haziranda ki 5 bine tercih edebilir.

Rica ederim umarım içinize sinen aklınıza yatan bir karar olur.Telefondan yaziyorum imla hataları olabilir

6 ileri diye biliyorum.

Lord
    Misafir
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    verdiğim wiki linkinde detayları yazıyor
    kullanmayı bilemedim şimdi orayı Uçak bileti aldım arkadaşlar yarın sabah gidiyoryum bakmaya adamıda aradım şimdi uyandırdım.

Lord
    Misafir
    NOT: Aldığım duyum aracın kazalı olduğu yönündeymiş. Gitmekten vazgeçtim almaktanda.

Herkese herşey için çok ama çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer al sat yapmayacaksanız 3 lira fazla verip düzgün alın satarken beklemeden satarsınız. Boyadan dolayı çok sorun yaşayan tanıdıklarım oldu
    Coğrafya kaderdir

Lord
    Misafir
    Bende vazgeçtim boya yüzünden zaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)