@bkaraca
Allah razı olsun kardeşim düşünmen bile yeterli. TechTurkey ailesinin bu denli herhangi bir konuya anında müdahale edebileceği hiç aklıma gelmezdi. Zira aynı dakikada aynı konuyu BMW forumunada açtım ama halen cevap yok. TechTurkey farkı olsa gerekBundan sonra ne olursa olsun bu güzel ortamın içinden ayrılmam hepinize teşekkür ederim ilginizden dolayı.
Öğrenmem gereken bir husus daha kaldı 330ci manuel kaç ileri vites bunu bulamadım?
2006 model e46 var ...
BMW 330ci Convertible 2006
Boya harici herhangibir sorun yok ise Tr piyasasina gore 52k verilebilir .
Peki 6 ileri manuel olabilirmi? Zira 2004 modeli bile 5 ileri vites ben anlamadımda bu işi? Kafama takılan tek soru bu
Kardeşim ben son iki yılda aldığım 6 arabada inan istenen rakamın baya bir altına aldım. İkincisi kış aylarında bu tarz araçların satışı çok yavaş olur galeri sahibi bu işten ne kazanırsa o kardir 3 yada 5. Bu ay kazanacağı atıyorum 2 lirayi haziranda ki 5 bine tercih edebilir.
Rica ederim umarım içinize sinen aklınıza yatan bir karar olur.Telefondan yaziyorum imla hataları olabilir
6 ileri diye biliyorum.
NOT: Aldığım duyum aracın kazalı olduğu yönündeymiş. Gitmekten vazgeçtim almaktanda.
Herkese herşey için çok ama çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.
Eğer al sat yapmayacaksanız 3 lira fazla verip düzgün alın satarken beklemeden satarsınız. Boyadan dolayı çok sorun yaşayan tanıdıklarım oldu![]()
Coğrafya kaderdir
Bende vazgeçtim boya yüzünden zaten![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)