Printable View
Alıntı: edemirbas Nickli Üyeden Alıntı 4 buçuk ay önce olmuş kaza. Kazanın haberi 106 da baya saglam bır aracmıs.
Alıntı: BuRaK_eFe Nickli Üyeden Alıntı 06 roz 57 vardı bir ara ankarada çok iyi yürüyordu ama herhalde orjinal sarı değilgi Orjinal sariydi
Alıntı: BuRaK_eFe Nickli Üyeden Alıntı 06 roz 57 vardı bir ara ankarada çok iyi yürüyordu ama herhalde orjinal sarı değilgi Dookan'ın araçtı. Orjinal sarı olması lazım.
Alıntı: krscan Nickli Üyeden Alıntı Dookan'ın araçtı. Orjinal sarı olması lazım. Senin cc jantlı pe de güzeldi biliyorum dookan'ın oldugunu :)
http://i.hizliresim.com/wL9lQb.jpg orjinal sarı değil ama buda benim aracım.
Alıntı: eras Nickli Üyeden Alıntı 34 bur 28-33 tz 106 -01 gu 106 oldu en sonda adanada ölümlü trafik kazası oldu diye biliyorum 33TZ106 o zamanlar ne güzeldi be :)
Alıntı: BuRaK_eFe Nickli Üyeden Alıntı Senin cc jantlı pe de güzeldi biliyorum dookan'ın oldugunu :) Eyw tesekkürler :)
Alıntı: dreamxx Nickli Üyeden Alıntı Facebookta birisi paylasmis ilk sahibi biz alicaz vs vs ayni bu foto ve foto üzerinden millete hava atmaya calisan 2 tane eleman vardi Guzel resimleri var bende zm500 un fabirkadan yeni cikmis halleri atarim bi ara tabi o zaman dijital foto mak yok basili fotograftan cekip atarim :D