edemirbas Nickli Üyeden Alıntı 4 buçuk ay önce olmuş kaza. Kazanın haberi 106 da baya saglam bır aracmıs.
BuRaK_eFe Nickli Üyeden Alıntı 06 roz 57 vardı bir ara ankarada çok iyi yürüyordu ama herhalde orjinal sarı değilgi Orjinal sariydi
BuRaK_eFe Nickli Üyeden Alıntı 06 roz 57 vardı bir ara ankarada çok iyi yürüyordu ama herhalde orjinal sarı değilgi Dookan'ın araçtı. Orjinal sarı olması lazım.
☻/ /▌ / \
krscan Nickli Üyeden Alıntı Dookan'ın araçtı. Orjinal sarı olması lazım. Senin cc jantlı pe de güzeldi biliyorum dookan'ın oldugunu
#RenaultSport Clio-R
orjinal sarı değil ama buda benim aracım.
eras Nickli Üyeden Alıntı 34 bur 28-33 tz 106 -01 gu 106 oldu en sonda adanada ölümlü trafik kazası oldu diye biliyorum 33TZ106 o zamanlar ne güzeldi be
BuRaK_eFe Nickli Üyeden Alıntı Senin cc jantlı pe de güzeldi biliyorum dookan'ın oldugunu Eyw tesekkürler
dreamxx Nickli Üyeden Alıntı Facebookta birisi paylasmis ilk sahibi biz alicaz vs vs ayni bu foto ve foto üzerinden millete hava atmaya calisan 2 tane eleman vardi Guzel resimleri var bende zm500 un fabirkadan yeni cikmis halleri atarim bi ara tabi o zaman dijital foto mak yok basili fotograftan cekip atarim
BVP Mugen TYPE R Cooper S R56 YTP 106 GTI Jet 106 GTI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları