User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
93 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: clasic mini cooper

miniman
    Misafir
    evet bende cok eskıden ole bır hata yaptım 2000 senesınde cok sevmeme ragmen 1000 ytl ye almadım cokda guzel bır aractı.sırf parca sıkıntısı yuzunden ama suankı olanaklarla parca sıkıntısı yok.hurda ındırımı zamanında bu aracların bır cogu otv ye ayrıldı sımdı varolanlar ucmuslar .benım bıldıgım 4 5 tane var adam bahcede curmus delınmıs arabaya 15 bın dolar dıyor.bu arada son 1 yıl ıcınde 3 tane mınıyı kıl payı kacırdım cok komık paralara 2000 ytl 2000 dolar gb .kafaya cok fena taktım .ayrıca 20 bın 30 bın dolar harcıyacak olsam daha klasık bırsey toplarım cok malıyetlı deıl benım ıcın sıgortacıyım kaporta boya mesele deıl .su bakırkoydekı renault 5 gt turbo 2 mı yoksa super 5 mı acaba

miniman
    Misafir
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka miniyi toplamak pek kolay değil mayıstan sonra komple sökücez arabayı boya sökücü ile girişicez sonra çürümüş yerleri bi şekilde düzelticez falan yani inş. 2 seneye biter diye düşünüyorum çünkü bütün parçalarını ingiltereden yavaş yavaş sipariş edicez

e30 un zevkide farklı ya bi bitsin binelim öyle daha iyi anlarız
    parca konusunda sana yardımım dokunabılır sen aracını maslaktamı topluycaksın acaba

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yesilkoydeki arac satildi arkadaslar..(en azindn ben oyle biliyorum) haha

bu arada hakkinda hayirlisi neyse o olsun miniman.
    - K -

________
    Dr.Ecu

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maslakta toplamıcam miniyi maslakta fiyatlar bayağı yüksek diğer sanayilere göre ayrıca miniden anlayanda pek yok maslakta o yüzden adam gibi miniden anlayan bi usta bulup teslim edicem

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bende cok eskıden ole bır hata yaptım 2000 senesınde cok sevmeme ragmen 1000 ytl ye almadım cokda guzel bır aractı.sırf parca sıkıntısı yuzunden ama suankı olanaklarla parca sıkıntısı yok.hurda ındırımı zamanında bu aracların bır cogu otv ye ayrıldı sımdı varolanlar ucmuslar .benım bıldıgım 4 5 tane var adam bahcede curmus delınmıs arabaya 15 bın dolar dıyor.bu arada son 1 yıl ıcınde 3 tane mınıyı kıl payı kacırdım cok komık paralara 2000 ytl 2000 dolar gb .kafaya cok fena taktım .ayrıca 20 bın 30 bın dolar harcıyacak olsam daha klasık bırsey toplarım cok malıyetlı deıl benım ıcın sıgortacıyım kaporta boya mesele deıl .su bakırkoydekı renault 5 gt turbo 2 mı yoksa super 5 mı acaba
    widebody si olan siyah bir araçtı şuan nerdedir bilmiyorum
    Samsa

OnurS
    Misafir
    Hatta yeşilyurttaydı 1seeneye yakındırda görmüyorum bende

miniman
    Misafir
    onno ustanın oraya gelen sıyah bır 5 gt turbo vardı sanırım buyuk kaza yapmıs hurdacıya satılmıs bır kac parca lazım oldu aracı bulamadık o arac olmasın.gt turbo 2 mı sızın degınız yoksa super 5 mı acaba

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    onno ustanın oraya gelen sıyah bır 5 gt turbo vardı sanırım buyuk kaza yapmıs hurdacıya satılmıs bır kac parca lazım oldu aracı bulamadık o arac olmasın.gt turbo 2 mı sızın degınız yoksa super 5 mı acaba
    ya bu arada bisey sorucam gtt2 yada super5 olsa n farkedicek ki? araba satilmiš netice itibariyle..y.yurt spor klubunun uzerinde kaldirimin kenarinda devamlipark halinde olan bir arabaydi..projende ilerleyen hayatinda basarilar.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum ikisi arasındaki farkı resimli yada bi şekilde anlatırsan yardımıcı olabiliriz belki
    Samsa

miniman
    Misafir
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bu arada bisey sorucam gtt2 yada super5 olsa n farkedicek ki? araba satilmiš netice itibariyle..y.yurt spor klubunun uzerinde kaldirimin kenarinda devamlipark halinde olan bir arabaydi..projende ilerleyen hayatinda basarilar.
    hayırlı ısler sanada

miniman
    Misafir
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla klasik mini işine hiç girme derim ben bayağıdır hesap kitap yapıyorum çıkamadım işin içinden tamam eski arabaya binmek zevkli güzel falan ama masrafı inan çok aşırı mesela tamamen orjinal parçalarla heryerini sıfırlayarak toplarsan miniyi 25.000 - 30.000 dolar civarı bi para tutuyo ayrıca bulabilirmisin mini orasıda ayrı bi dert
    hocam sızın araba 1973 model bordo olanmı .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    73mü 76mı modelinden emin değilim ama bordo renk araba b.düzünde yatıyo

miniman
    Misafir
    hocam önderdenmı aldın aracı cantları lastıklerı yenı kırmızı serıt var jantta serbetlı boya bordo renk ustundekı koltuklar 90 yada 91 model mını rover koltugu )))))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet o araba hatta arabayı ondan bi arkadaşım aldı biz şimdi onunla ortak toplıcaz arabayı arkadaşımda askerde gelmesini bekliyorum gereksiz bi rakama aldı arabayıda ama heves etmişti bayağı neyse bitince güzel olur inş.

miniman
    Misafir
    ısallah .ben alıyodum onu son anda ısı bozdular gecen sene yazın.kaportası bayagı ugrastırabılır.kaca aldınız dıye sorayımmı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bende kaç paraya alındı bu araba bilmiyorum alındığı gün bende bi mini almak için xclu... (reklam olmasın) diye bi galeride kırmızı bi mini var onu almaya gitmiştim ama içi tofaş parçaları ile toplandığı için vazgeçmiştim heryerindede kusuru vardı arabanın saçmada bi fiyat istiyolardı bende gittim o parayla e30 cabrio aldım

miniman
    Misafir
    hocam o galerıde duran arabayı 2200 ytl ye aldılar 1 saat ara ıle kacırdım aradıgımda cekıcıye yuklenıyordu.o arabanın ıcını ıyı yapamamıslar .uydurma olmus.sızın aractada cok macun vardı dıye aklımda aldı ama komple soyulunca cıkar meydana .ıyıkı almamıssın. fıayatı cok sısık suankı fıyatının cok da assagısana bır fıyata bana teklıf geldı ama ılgılenmıyorum.bıldıgın gb bırcok mını var ama fıyatları yuksek oldugu ıcın kımse ılgılenmıyor.sonrada kıymet bılmeyen fırsatcıların elıne gecıp heba oluyorlar.bırtane 06 dj plakalı vardı onuda 6000 ytl ye bıraktılar.ama sonradan duydumkı o arabanın basına gelmeyen kalmamıs manavgattan ankaraya gelmıstı gecenlerde 13000 ılanı vardı .kaportası cok dokuktu.sahıp degıstırdı galıba araba .velhasıl orjınalını bulmakta zor. ama alıp yapıcam bırtane .gök mavi var gcenlerde dergıye cıktı ınanamazın beyaz tavanlı .super toplanmıs .bırcok arabanın yattıgı yerden haberdarım ama satan yok.duyarsan haberım olsun.ınanmazsın belkı sagdan dıreksıyon buldum 77 yasında amcanın ama satmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maslak sanayide şuanda toplanan 2 tane biliyorum biri kırmızı sağdan direksiyonlu hatta hazır toplanmış siyah-beyaz bi minide var bi dükkanın içinde yatıyo o arabada ama bunları satsalarda uçuk paralar isterler

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suan benim bir arkadasim topluyor turkiyede 3 adet morris var elinde .ingiltereden orjinal kapi fitillerine kadar aldi . motor konusunda bazi fikirleri vardi enson ne oldu ne bitti bilmiyorum . araclar boluda toplaniyor , semih hatirlar sase bulmasi kolay boluda yatan bi cok sase gordum ben .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)