User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
70 sonuçtan 58 ile 70 arası

Konu: Modifiye yapmaya karar vermek...

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi demişsin ki kimde s15 var.. türkiyede hiç s15 gördün mü? ayrıca demişsin ki sr alıp drift car yapim bide evolarla stilarla yürim.. yani çok komik bu dediğin şey. hem drift aracı yapçan bide gitçen evoları stlari geççen bolt onmuş.. tam olarak bilmiyosun bence, biraz daha araştır drift nedir, rolling nedir... bu yaklaşımlarınla da bi yere varamazsın. ne istediğine karar ver. hadi yaptın sr20det, sti evoylada yürüdün, ya yanına otobanda yanına gt42 bişey gelirse napçan? çelişkilisin. pazardan domates, patates almaya benzetme sr20detleri yüklemeyi filan. emek çok ister, sabır ister, para ister... birine gönül ver sonuna kadar git. yanlış anlama sakın dediklerimi.

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EWt abi bunuda anlamıyorum ben. Gidersin alırsın "takarsın gt40 " şimdi benim bilmediğim yerlerinde klips vardamı böyle alıp alıp takıyorsunuz Motor değişenlerde var tak k22 bosver uurasma b16 ile diyen var
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Grs91
    Misafir
    ya arkadaslar forum panayıra dönmüş, biri bold yazar diğeri basar borduyu , oradn büyük fonnta turuncu gelir .. hayır böyle olunca ne boldun anlamı kalıyor ne bir şey. Yazsanıza normal font ve renkte ... Göze hiç hoş gelmiyor..

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence bu iş biraz zevk birazda gonul meselesi yani gonul vermek lazım bu işi yaparken.kime sorarsanız sorun bunu neden yapıyorsun dediğinde eger kendisinin bu işle bi alakası yoksa yapılanlar sacma geliyor.

bide anlamadığım neden zevkinize harcadığınız paranın geri donusunu düşünüyorsunuz?
    Kendi adıma konusursam benim pek bi lüxüm yok ne gezmeye ne kıyafete nede 'karı kız' diye adlandırılan ortamlardayım benim tek lüxüm bu yani modifiye yani araba nası yukardaki seylerden geri donusum beklemiosak bundada aynı sekilde..

zevkin tutarı yok olamazda

benimde size tavsiyem bence girmeyin modifiye işine alın bi subaru evo yada m3 bakın keyfinize
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla sigarayada para veriyosunuz uçup gidiyo

bence al s2000 i yap istediğin gibi..satcağın zaman parçaları 0 fiyata satamazsın zaten satabilende yok..ama 2. ellerde çok çok fazlada değer kaybetmezsin..sonuçta 1 2 sene sonra s2000 ler halen modlanıyor olcak ve parça ihtiyacı olacak 2. el parçalar canlanacak vs..

Aps - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam zarar edeceğini düşünüyorsan yada 2.elde zarar ederim kar ederim diye de aklın karışıksa bence stock bir evo-impreza al
    kendimden örnek vereyim,şu anda plakasız bir arabam var ve 5-6 sonra ehliyetimi alınca plaka çıkacak,pek özgürce dolaşamıyorum gezdiğim alanlar kısıtlı fakat gittim egzoz+araboru taktım herkes bi ton bişey söyledi,ne gerek vardı,zaten nereye gidiyosun, niye taktın,orjinalliği bozuldu,egzoza fazla para vermişsin,bugun aldığım fiyata satamam belki ama az da gezsem sesi beni keyiflendiriyor eğer yapacağın şeyler daha zevkli bir sürüş sağlayacaksa işin maddi boyutunu düşünme derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben seni cok net anladım. Ama sunu soyle bilmen lazım acıkcası bızım ulkemızde aldıgın cok ust seviyede modifiye parcalarinin alıcısını bulman zor. Cıkarda milletinki 3 gunde satılırken seninki 3 ayda satılır ve verdigin paranin uzerinden cok asagi fiyatlara satarsin. Senin az zarar etmenden kastın yani karin Kullandıgın surec ve aldıgın zevk olacaktır.
    Ornegin: Ben Integra sahıbıyım elımde fazladan bir adet gostergesi var isime yaramıyo Glow Gauge leri ile beraber 150 mılyon yazdım satılsında elimden cıksın diye. Sadece Gostergeleri almaya kalksan 120ytl ye denk geliyo turk parası karsılıgı ben 150 liraya komple gosterge (cluster) satıyorum ama kımse almiyo. birinin gostergesi bozulsa servisten almaya kalksa 970 Milyon servis fiyati var.

Yani zarar etmek bu işin raconu nerdeyse. Az zarar etmekte sadece senin sansına ve kullandıgın ekipmanin ulkemızde en kadar yaygın olmasıyla alakali. Ornek olarak 96-98 Civic parcaları ekmek gibi satılır. Ama s2000 dedigin zaman sahibi az olan bir modeldir ve zor satarsın
    KA Style

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamen zevk meselesi dogru ama bu zevkide suistimal edenlerde cıkıyor insanoglu rafadan yumurta gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Sana Intahar Etmeni öneriyorum Sen Bu Detaylarla Yaşayamazsın..

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlara takılmamak lazım

Bana da bazen geliyor böyle

Fiat arabada OZ Ultraleggera jantın ne isi var falan oluyorum.

Stock bin, polis derdin yok hic sorun yok diyorum kendi kendime...

Ama bu hastalık
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NIF11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Sana Intahar Etmeni öneriyorum Sen Bu Detaylarla Yaşayamazsın..

Not : Responcive = Responsive heralde? Diye düşündüm ama?
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yada bnm gibi yap zarar ettigin zaman kumar oynadım kaybettim diee kandır kendini

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm yazılanları okuyamadım ama kendi düşüncem modifiye tarz meselesi zevk meselesi.Ben kaç arabam olmuşsa hepsine ufakta olsa bişeyler yaptım janttır yaydır v.s ama s2000 aldıktan sonra bıktığımı farkettim bu işlerden,yaptım söktüm komple şimdi standart biniyorum cok daha mutluyum rahatım..tercih meselesi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)