sureyya var bostancida konusabilirsin..custom garage da yardimci olur
Ankarada olsan tampon işi için yardımcı olurdum.Çok güzel işçiliği olan bi abim var.
Bu arada bencede tek çıkışlı güzel bi son susturucu hem aracın duruşunu daha güzelleştirir hem maliyet olarak daha uyguna gelir.
Süreyya usta iyidir hakkı neyse onu alır ama öyle büyük bi kesik yokmuş tamponda bitarafı tamir ettirip orjinal yerine güzel bi egzoz koysanız daha güzel olur bencede hatta hiç gözükmese bile olur aracın arkası gayet güzel duruyor![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00103203/detay
böyle bir egzoz alsam sağ tarafa çıkış verebilir miyim tek uç kesilip dirsek boruyla uzatıla bilir mi sağ tarafa sonrada ikisinede uygun uç takıla bilir mi artık ilginç projeler üretmeye başladım kafamda![]()
Kaportacılar yönlendirir seni plastik kaynagı yapan bir yere ayrica sizin arabada tamponun üstüne gecen siyah difrüzörde kapayabilir.. Yanlıs hatırlamıyosam oyle bir parca vardı.. Kesinlikle cift çıkış yapma derim..
Adamların işçilikleri çok başarılı iyi değil diyenler olmuşta yiğidi öldür hakkını ver acıkası arabanın altında ne yaptıklarını en ince ayrıntısına kadar göstermişler.
gereksiz bence. Emil varken hikaye geliyorlar bana.
3 sene önce basit bi çift çıkış için piyasanın 3 katı fiyat istemişlerdi. Hatta Firuzköy'deki showroomlarını yenı acıyorlardı. DIZAYNVIP' ın yanında. Öyle yaparız böyle yaparız şöyle ederiz dediler. Yarı fiyatına emil'de yaptırmıştım ve sıfır sorunsuz şekilde kullanıp satmıştım aracımı. Alan kişiden de herhangi bir geri dönüş şikayeti almadm.
Topkaya Esa benim için çok iyi bir fiyatlandırma politikasına sahip değil.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)