aynen ben de bu yazıyı okuduktan sonra bu konuyu açtım, belki yapılacak bişeyler vardır diye
Printable View
aynen ben de bu yazıyı okuduktan sonra bu konuyu açtım, belki yapılacak bişeyler vardır diye
bu nedir. araba alcak adamı caydırır sırf bu yuzden. yazık..
Yıllık sigorta-kasko = 1500TL'ye yakın neredeyse. Yazık günah ya.
bu konuda devletede çok şikayet olmuş kesinlikle bir düzenlemeye gitmeleri lazım böyle serbest bırakırlarsa meydanı boş bulan fiyatı yükseltiyor.. avrupa amerikada rekabet denen bir şey var adamlar rekabet yüzünden fiyatları çekdikçe dibe çekiyor türkiyede rakipler herhalde oturup anlaşıyorlar fiyatı arttırdıkça arttırıyorlar.. esnaf ticaretle uğraşanlar ne yapsın milletde filo var şirket araçları var..
Boku çıktı işin kaskoyu 1600 e trafıgı 352 ye yaptırdım tanıdık olmasa demek 3000 e bıtcek.
Kaskosuz bınıyor mıllet artık sadece trafıgı yaptırıp gecıyor.
Bu olay ilerde toplumsal huzurluğada yol açar.. Durumu olmayan adam trafik sigortasını çok bulup yaptırmadan sürücek trafikde kazaya karışdımı trafik sigortası olmadığı için kaza yapdığı kişiye saldırıcak kavga edicek dahada kötüsü arabada boş gezen yok memlekette zaten satır çekicek bıçak çekicek yada kaza yerinden kaçıcak belki o panikle kaçarken daha büyük bir kazaya sebebiyet vericek... Kısaca hoş olmayan neticelere yol açıcak..
Dolaylı yoldan araç satışlarındada sıkıntı yaratıcak sigortasız araçlar.. kimse araçları devir almak istemiycek v.b..
Bu işe devletin kesinlikle bir düzenleme ayar vermesi lazım.. yada devlet kendi bir sigorta şirketi kursun ziraat bankasına bağlı falan en dip fiyatı versin piyasalarda rekabette balans ayarı yapar..
Aracımı 21.11.2012 tarihinde kardeşimin üzerine devrettim. Kardeşim 19 yaşında. Devir tarihinde aracıma motor, body kit, vs yapılıyordu. Hatta motor için parça bekliyorduk, bu gün geldi. Ben nasılsa yatıyor diyerek sigorta yaptırmadım. Bu gün sorduğumda 858TL sigorta ücreti çıkıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?
bendede öle yüksek rakkam çıktı , artık kasko hayal oldu zaten . sigorta vergi kasko ve bakım v.s derken araba kirala daha iyi ...
O yüzden diyorum her yere sorun diye...
Babamın aracı (benim üzerime) ticari araç olmasına rağmen 420tlye yenilendi... İndirimde var tabi...
Daha öncede yazdığım gibi Yapıkredi 30yaşını aşmış olsamda bana 570e yaptı volvo s70 sigortasını... Sattığım arkadaş sanırım axadan yaptırdı, 20-21 yaşında ve 410a yaptı...
Her yerden fiyat alın, herkesi birbirine kırdırın arkadaşlar... Atlamayın direk! Şimdi sen neden pahalıya yaptırdın demeyin, arkadaşımla aramızda olan farklı bir durumdan dolayı...
Arkadaşlar fiyat alın her yerden fiyat alın. Elinizin altında internet var.. Şurada forum kullanabilecek kadar internet, bilgisayar bilgisine sahibiz.
Girin internetten her sigorta şirketinin internet sitesi var. Fiyat alın, size en yakın acenteyi bulun en kötü ihtimalle gider yüz yüze konuşursunuz.
Anadolu ve Allianz sigortadan fiyat isteyen olursa ;
-Şahıssa TC kimlik no / şirketse Vergi numarası
-araç plakası - marka modeli vs.
-Ruhsattan araç sahibinin isminin yazdığı sayfada,sağ altta yer alan belge seri numarası (Örn: AS 542586 gibi) / eğer araç yeni alınmışsa geçici ruhsat EK-44 belgesinde yer alan ASBİS REFERANS NUMARASI
Bu bilgileri pm atan olursa, müsait zamanımda fiyat olarak geri dönüş yaparım. Fikir edinmiş olunur, gider istediğiniz size yakın veya tanıdığınız başka bir acentede bastırabilirsiniz.
bende kız kardeşimin üzerine yaptım 586 lira çıktı maks fark eden rakamda 50 lira ucuz 50 lira pahalı cıktı hep
700 TL'ye 2012 yılı içinde 2011 model pancar motorlu passatı yaptırmışken (sigortadan kaskodan işlemi yoktu aracın) çok daha hızlı ve kaza yapma olasılığı yüksek 3.35'i 480 TL'ye yaptırdım geçen günlerde. Hemde 3.35 34 plakayken Passat 35 plaka idi:) Böylede bir saçmalıkta olabiliyor
Adamlar üstü kapalı binmeyin kardeşim bineceksenizde bunlara katlanın diyorlar yazık günah olan her zamanki bize oluyor.
aynen arkadaşlar hemen atlamayın, özgürlük nickli arkadaşımıza bilgileri pmledim yaklaşık yüzde 40 daha az fiyat verdi
Benim arabayı 27 kasımda almıştım. O bu şu derken bugüne kadar yaptırmadım. Haliyle cezalı olacaktı ancak aşağıda bugünkü yaptırdığım fiyatı ve 27 kasım'da aldığım fiyatı yazıyorum. Araç benim üzerime.
27 Kasım fiyatı:475 TL
Bugün yaptırdığım fiyat(Cezalı olduğu halde): 430 TL
dün kayseri'den ankara plakalı araç aldım. bugün antep'te trafik sigortasını yaptırdım ve tam 500 tl ödedim. (diğer iki firma 550'nin üzerinde söylemişlerdi.) antep plakaya çevirirsen 340 tl olur dediler, kalsın dedim.