Öğlen birisine fiyat veripte , akşam poliçeyi basmak istediğimde, fiyatın tutmadığı bile olmuştur. Günlük değişebiliyor fiyatlar. En azından bendeki firmalarda buna şahit oldum defalarca.
Printable View
bakalım benim poliçede martta bitecek geçen sene 300 küsürlü bir rakkama yaptırmıştım bu sene kaça patlıcak beklemedeyiz
bana 800 küsür lira çıktı ay olarak mı hesaplanıyor cezası %kaç oluyor ? olmadı eylem için ben arabamı feda ederim benzin döker yakarız rahatlarım azcık ..
370 tl ye yaptırdm geçen ay
Martta bizim aracında bitiyor geçen sene 292 tl ye AKsigortadan yapılmış, fakat o zaman araç 60 yaşındaki bbannemin üzerineydi...
Yazın kendi üzerime alsam yaş (20) , sigortayı o zaman yaptırsam fiyat çok oynar mı ???
Gerçi fiyatlar günlük bile değişiyormuş ama, genel olarak bir 400 tl yi bulur mu acaba
bende yenı aldığım aracıma kestirdim gecenlerde sıgorta. 338 tl odedım axa da. yaşdan ve arabanın modelinden oturu 500 flan cıkar dıyordum ama şaşırttı baya adam fıyatı soylediğinde kes poliçeyi odemeye geliyorm dedım direk. arabanın plakası yaptığınız kazalar arabanın model markası etkliyor direk. 34 ve 06 plaka arabam 500-580 cıkarken 35 plaka arabam 338 cıktı. Şehir kaza risk oranına gore hesaplanıyor felan demıslerdi tabi marka model ve ruhsat sahıbı kaza geçmişide onemli
çok yere sordum typer için en uygun veren 550 600 tl verdiler 280 300 lirayamı ne yaptırdım en uygun fiyat veren halkbank sigorta idi fiyat sorun kesınlıkle
Fiyatlar için şu çıkar bu çıkar demek çok yanlış olur. Trafik sigorta konusu kaygan zemin biraz.
En net fiyat yaptıracağınız gün çıkan fiyattır :D
Tavsiyem en az 5-6 firmadan fiyat almanız yönünde olur . Özellikle sektörün büyüklerini tavsiye ederim . Ucuz etin yahnisi misali zarar verdiğiniz tarafında mağdur olmaması görüşündeyim
Arkadaşlar aşağıda 2012 sonu itibariyle trafik branşında ilk 10 u verdim , fikir olması açısından umarım faydalı olur .
Aralık.12 (Aralık.11) Şirket Adı
1(1) Axa
2(2) Anadolu
3(8) Allianz
4(3) Ak
5(7) Mapfre Genel
6(4) Güneş
7(5) Groupama
8(17) Halk
9(10) Euro
10(6) Ergo
Benim arabanın sigortası 1 hafta sonra bitecek, dün bir fiyat araştırması yaptım;
Araç 98 vti, 16 plaka
Ergo : 365 TL
AXA : 272 TL
çıkardı, bonus'a da 8 taksit yapıyorlar.
Muhtemelen AXA'dan yaptıracağım gibi görünüyor.