Daha bi seneye anca çıkar şimdiden ağzımızın suyunu akıtıyorlar, uyuz ediyorlar insanı :D
Printable View
Daha bi seneye anca çıkar şimdiden ağzımızın suyunu akıtıyorlar, uyuz ediyorlar insanı :D
bende çok aşırı oyun tutkunu değilmi ama dediğin gibi teknoloji :D
bu sefer hem yeni xboxu hemde ps4 u alıcam xbox 360 almadığıma pişman oldum bu sefer yapmıcam o hatayı ahah :D
neden herşeyi online social a falan bağlamışlar acaba dün izlemiştim ama pek bi değişiklik yok gibiydi ya da canlı görmediğimiz için mi anlamadım. 3 4 seneye adam olur çıktıktan sonra ps3 gibi bence.
edit: şükür analog tuşlarını düzgün yapmışlar fifada artık atağın son anlarında tırnak ucuyla tutmak yok :D
Shopto.net satış fiyatını açıklamış.399.85pound gibi bir rakam çıkmış.tabi bunun tr satış fiyatı kesin ilk çıktığında 1500 tl olur belki de geçer.
Steam box bence alayini delcek.
oyunlarda geçemedigimiz bölümler için tıpkı 90'ların ateri salonlarındaki '' geçeyim mi yerine '' diyen yancı abiler türeyecek, arkadaşımız uzaktan kontrol edebilecek bizim oyumuzu :)
Old is kuul:)
nvidia shield cikinca neleri etkileyecek bakalim :D
playstation 1,2,3 & xbox360 var ps4 almamak olmaz :)
uncherted efsane ya keşke benzer daha fazla oyun yapsalar :D
ozelikle 3 te kufurler falan çok iyiydi :D
Baya iddaalı bişey olcak gibi Açıklamalardan :)
bi cihazı göreydik iyidi be :)
sonyden acıklama gelmiş,hala tasarım üstüne calıştıklarına dair :) yılbaşına dogru anca diyorum
400 Sterlin ile ön sipariş almaya başlamış bile shopto. Oyunlar da 48sterlin.
Playstation 4 Console - PS4 - Video Games - ShopTo.Net
O değil de, "Drive Club" diye bir oyun dikkatimi çekti şimdi, baya güzele benziyor. Yeni nesil konsollarda baya eğlenicez. ;)
Drive Club - PS4 - Video Games - ShopTo.Net
Xbox cephesinden gelecek cevap beni meraklandırıyor, hele forza :rolleyes: