hacı bugun yas tutman lazım :D psn ekledim senı bi modern warfare 3 yapak sıkım kafana :D
Printable View
sonunda tanıtıldı hemen ps4 e geçmek için bi neden yok ama
uygun bulursam direk alıcam sonuçta ps3 oyuları ile uyumluluk olucakmış :D
sırada xbox var bide o tanıtılsında buyuk ihtmaille onuda lsiteye alıcaz :D
aynen bende xboxu bekliyorum bakalım nolcak :D ortalık fena kızışcak xD ama xbox 2005 de cıkmıstı sony o zamanlar ps2 le yetiniyordu :D 2006 da ps3 cıktı orda cok büyük darbe aldı sony :D şimdi erken adım atmaya calısıcak büyük ihtimal :)
bu arada senıde psn ekledim ne bu hic online olmuyorsunuz ya :D bi iki sıkım topuklarınıza :D
Ben çok sıkıldım ya konsollardan bıktım artık. :(
Modern warfare'ı 2 ay önce sattık birine,çok istedi kıramadım. :D
Gt1'de araç yıkama.
Gt2'de araç yıkama,jant değişimi.
Gt3'de araç yıkama,jant ve yağ değişimi,spoiler.
Gt4'de araç yıkama,jant ve yağ değişimi,spoiler,NOS.
Gt5'de araç yıkama,jant değişimi,kaporta ve jant boyama,şase ve motor restore etme,aero kitler ve spoiler takma vardı ama nos koymadılar nedense.
GT5 çıkmadan önce bir araç listesi geziyordu ortalıkta,eğer o listede olan otomobiller olsaydı fena olurdu.
PS4 çıksa bile gt6'nın hemen çıkacağını sanmıyorum yine bir tanıtım demosu sunacaklar,1 yıl onunla tatmin olacaz yani tam sürümüne 2015'te kavuşuruz.Umarım bu defa NOS tekrar gelir,jant seçimi gt4 ve önceki serilerinde ki gibi ayrı markalar halinde olur ve sadece kendi marka içerisinde bir swap olayı olur.Özellikle gt3'te ki,Complex String ve Test Course pistini koysunlar.Özledik onları.
benim online olcak vaktim olmuyo geçen bi vaktim oldu uncharteed 2 ve3 u bitirdim rahatladım oturmuyorum başına :D
Bende almayı düşünüyordum ama acaba hangisini alsam acaba ?
adamlar her oyunda ufak ufak eklemelerle para kazanıyorlar.
adamlar 50 yılın projesini şimdiden cizmişlerdir emin olun.
gt6 da 3 numara amerikan film çekicez işallah maşallah :D
gt bence önce şu araçların sesini düzeltsin elektirik süpürgesi gibi biraz forzadan feyz alması lazım
Daha 3 gün oldu ps3 ü alalı, olmadı bu şimdi :) neyseki ps3 oynayıp sıkılmak için zamanımız varmış daha.
böyle kalın bişeyse acele etmeyin slimide çıkar :D
http://static.shiftdelete.net/img/ar...1361384929.jpg
Vay arkadaş biz 1 ini alamadan adamlar 4 ü çıkarmış :) hayırlı olsun diyelim.
Emir kanka alda oynayalım ;)
gt5'i gördük anlattılar anlattılar hüsran oldu.gt6'da çok farklı olmaz.Sony çok müşteri kaybetti bence.Tanıdığım PS bütün arkadaşlar satıp Xbox aldı.
abicim hiç gerek yok ps4 e ps3 devam daha eglnceli olacak bnce
ps3 çıkmaya yakın sony ps3ü öyle bi abarttı ki aha dedik gerçek gibi grafikler falan oha herkes şok şu an olan durumda pek farklı olmayacak çıkınca x box sessiz sedasız geldi ama ortalığı fena dağıttı ben yeni x boxu merak ediyorum asıl
Kol hariç birşey göstermediler. Ama şunu söylediler. iOS ve Android için bir program yapılacak. Telefon yada tabletlar ikinci ekran olarak kullanılabilecek. Oyunlarda haritayı yada yarış oyunlarda kadran depo felan göstericek. Tabi wireless üstünden. Bence bu süper olur.
Joystick'in çakması nasıl olacak acaba.Üzerindeki ekran dokunmatikse eğer çakmasında hiç algılamaz kesin.